Tabu
Image default
FASHION Slider

Cea mai sexy tendință din 2021. Dua Lipa și Zendaya au adoptat-o deja

De la costumul de baie cu șireturi al lui Emily Ratajkowski la pantalonii cu talie înaltă ai Bellei Hadid, această tendință stelară din anii 2000 care marchează talia cu răsuciri multiple pare să se bucure de o revigorare în acest an.

O dată cu renașterea lenjeriei tanga „la vedere”, pentru primăvara-vara 2021, par să fie necesare hainele cu șnur, detalii accentuând talia și șoldurile. Această nouă tendință înseamnă să înfășori șireturi în jurul taliei. Înainte de a reveni pe scena modei în acest sezon, această tendință a apărut undeva la începutul anilor 2000, fiind popularizată de vedete precum Britney Spears, Lucy Liu și Christina Aguilera.

Hainele cu șireturi au revenit recent și pe podiumuri, fiind adoptate de vedete și influenceri precum Dua Lipa, Zendaya sau Camille Charriere care le poartă pe stradă, pe plajele din Caraibe sau pe covorul roșu.

Pentru colecțiile primăvară/vară 2021, branduri de modă consacrate și emergente precum Versace, Michael Kors, Jacquemus, Supriya Lele și Christopher Esber a prezentat fuste midi, sutiene bralette și pantaloni din anii 2000, toate cu șireturi de legat în jurul taliei, lăsând pielea expusă pentru un aspect tot mai sexy.

Această tendință implică îndrăzneala de a arăta un pic de piele și pentru că are succes, va dura cu siguranță.

ARTICOLE SIMILARE

Top 3 cele mai bune colecții de la Paris Fashion Week

realitatea

Joan Collins a fost dusa la spital din cauza rochiei de la Oscar

realitatea

Design interior atemporal ⎪ Tendințele care au trecut proba timpului

Ciocîrlan

Coperta Vogue stârnește controverse. Cum a apărut Kamala Harris

Andreea Damian

Scandal în showbiz! Un model o acuză pe Madonna de hărțuire sexuală

Andreea Damian

„Am grijă de mormântul lui Johnny Hallyday în fiecare zi.”

Ciocîrlan

Scrie un comentariu