Tabu
lifestyle

Zodiacul defectelor: citește aici ce calități, dar mai ales ce defecte are zodia ta

BERBEC (21.03-20.04)

Planeta dominantă: Marte, planeta încăpățânării și încăierărilor. Animalul sacru: bărzăunul Personalitate: Berbecul guvernează capul, drept pentru care Berbecii sunt experți în a se arunca cu capul înainte, a face doar ce-i taie capul și a da cu capul de pragul de sus.

Sunt foarte siguri pe ei în tot ce fac, chiar și când fac cele mai monumentale prostii. Plini de energie și inițiativă, sunt atât de grăbiți și de ocupați, încât nu au timp să gândească. Cu toate astea, în înțelepciunea lor nemărginită, știu întotdeauna ce e mai bine pentru ceilalți. Nimeni n-are voie să-i contrazică, în timp ce ei își păstrează dreptul inalienabil de a contrazice pe toată lumea.

Specialitatea lor este viteza, din care cauză au mereu fel de fel de vânătăi, arsuri sau tăieturi și sunt clienți fideli ai service-urilor și asigurărilor auto. Pe scurt orice berbec veritabil este: încăpățânat nesăbuit extrem de grăbit arogant certăreț Cea mai mare afacere a vieții lor este sexul, pe care-l practică numai din dragoste, chiar dacă dragostea respectivă nu durează decât o zi.

Meseria potrivită:
director, pompier, instructor de sex, bungeejumper, spărgător de bănci.
Pizza magică: Diavolo.
Medicamentul norocos: energizantele

TAUR (21.04-21.05)

Planeta dominantă: Venus, planeta trăndăviei și a lascivitătii. Animalul sacru: vaca indiană Personalitate: Taurul e recunoscut pentru stabilitate și perseverență, de fapt două modalități de exprimare a lipsei de imaginație. Universul lui se mărginește la ce poate să vadă, să guste sau să pipăie. Noțiunile complexe îl tulbură profund, iar îndărătnicia lui n-are seamăn – dacă a apucat într-o direcție, așa o ține.

O schimbare de macaz ar implica un efort fizic și intelectual prea mare pentru lenea lui. În ciuda obtuzității, dă însă dovadă de o aprigă viclenie atunci când își apără pielea sau vrea să obțină ceva. E maestru în a scoate castanele din foc cu mâna altuia. Dincolo de falnica-i robustețe, Taurul ascunde o abominabilă lașitate.

Meseria potrivită:
contabil, lăutar, coafeză, manechin, porn-star, degustător de maioneză. Pe scurt orice taur veritabil este: materialist încăpățânat posesiv cam leneș mereu auto-caracterizat ca foarte, foarte "modest"
Pizza magică: Rusticana
Medicamentul norocos: întăritoarele de orice fel


GEMENI (22.05-21.06)

Planeta dominantă: Mercur, planeta trăncănelii și nevricalelor. Animalul sacru: papagalul Personalitate: Gemenii sunt isteți și foarte adaptabili, cu alte cuvinte niște oportuniști lipsiți de scrupule. Stăpânesc perfect arta comunicării și pot să te mintă în față fără să clipească.

Sunt drăgălășenia întruchipată când vor să obțină ceva și de-a dreptul sadici când au chef să se joace cu nervii altora. Sprinteni și îndemânatici, dispar când ți-e lumea mai dragă și pot face nevăzute diverse obiecte care li se par interesante. Își scot din minți șefii și consorții, dar nici unii nu-i dau afară, din cauză că se pricep să le spună bancuri.

În dragoste, sunt deschiși tuturor posibilităților și ar fi primii care ar subscrie la legalizarea poligamiei. Cu toate astea, în clipele romantice au tendința de a-și exprima pasiunea uitându-se pe pereți. Pe scurt orice geamăn veritabil este: superficial instabil oportunist agitat și mincinos poate scoate ușor pe oricine din minți

Meseria potrivită: agent de vânzări, scamator, chelner, escroc.
Pizza magică: Calzone.
Medicamentul norocos: gargara.


RAC (22.06-22.07)

Planeta dominantă: Luna, astrul toanelor și născocirilor. Animalul sacru: lipitoarea Personalitate: Racul este un profitor nesătul, al cărui unic scop în viață e să care în bârlog tot ce-i pică în mână. Este mai zgârcit și mai apucător decât tot neamul hărciogilor la un loc.

Se spune că ar fi diplomat, dar în realitate manipulează pe toată lumea ca să-și rezolve interesele. Zâmbește grațios, înșiră verzi și uscate și joacă tot timpul teatru, fiind foarte popular printre cei gură-cască și slabi de minte. Are mania de a coopta tot soiul de ratați pe care îi psihanalizează sau îi îndoctrinează cu predici filozofice ori cuvântări patriotice. Își iubește casa, dar nu este lipit de ea.

Ros de morbul vagabondajului, dispare periodic pentru diverse intervale de timp. Din nefericire, se întoarce mereu înapoi … În dragoste este adeptul romantismului siropos și leșinat. Asta, la început, căci mai devreme sau mai târziu va scoate la bătaie un nimicitor arsenal de tocare măruntă a nervilor: toane, nazuri, îmbufnări, bombăneli, bănuieli, accese masochiste și șantaje sentimentale. Pe scurt orice rac veritabil este: depresiv și panicard credul ironic zgârcit și profitor extrem de gelos și posesiv

Meseria potrivită: politician sau afacerist interlop (la alegere), poet, cămătar, pitic de grădină.
Pizza magică: Quattro formaggi.
Medicamentul norocos: alcoolul


LEU (23.07-22.08)

Planeta dominantă: Soarele, astrul egoismului și îngâmfării. Animalul sacru: pupăza Personalitate: Leul este un lider înnăscut și, ca toți liderii, se înalță strivindu-i pe cei cu mai mult bun-simț decât el. Subordonații îi acordă respectul cuvenit, dar l-ar strânge de gât cu maximă plăcere. Ambiție! Ca nimeni altul.

Consideră că a atins poziția cuvenită doar atunci când nu mai are vreun loc alb pe cartea de vizită. Se iubește atât de mult pe sine încât își pupă oglinda de câte ori se crede singur. Este așa de obsedat de onoruri că, dacă primește o cupă la campionatul de șotron, e în stare să umble cu ea atârnată la gât, să vadă lumea cât de grozav este. Atrage atenția în orice adunare: fie este cel mai înzorzonat personaj, fie aruncă cu banii în toate părțile, fie poartă o armă.

Pozează tot timpul, doarme pe stânga fiindcă profilul drept îl avantajează mai mult și arată cu degetul mijlociu ca să-și expună mai bine diamantul de multe carate. În dragoste, este la fel de înflăcărat ca un furnal și la fel de discret o trompetă cu amplificator. Pe scurt orice leu veritabil este: egocentric și îngâmfat auto-caracterizat cu fermitate ca fiind un om fără niciun fel de defect lăudăros dominator narcisist convins că Pământul nu se poate învârti fără el

Meseria potrivită: împărat, șef de bloc, portar de hotel, dresor, hingher, șef simplu
Pizza magică: Quattro stagioni.
Medicamentul norocos: toxina botulinică.

Citește mai mult pe realitatea.net

ARTICOLE SIMILARE

Elizabeth Hurley a uitat să-și ia bikini

realitatea

Justin Timberlake cântă pentru Sheryl Crow

realitatea

OUATU a parasit-o pe ANGELA GHEORGHIU! Sau invers?

CALATORIE IN TIMP. Sylvester Stallone, pictat la Vatican cu 500 de ani INAINTE SA SE NASCA

Femeile de 50 de ani, foarte la modă

realitatea

Cea de a VI-a ediţie a Festivalului Internaţional “Nopti Albe de Acordeon va avea loc în perioada 21-23 octombrie 2011

realitatea

Scrie un comentariu