Tabu
Image default
LIFE & LOVE

Zodiile care se stresează mereu din nimic

Patru zodii sunt atât de stresate din lucruri mărunte încât nu se pot bucura de viață. Nativii care ar trebui să se relaxeze, se simt copleșiți de orice lucru minor care apare în calea lor.

Rac

Nativul Rac se bazează foarte mult pe sentimente și își face un scop în sine din a-și forma familia perfectă. Atunci când apare chiar și cel mai mic obstacol în calea Racului, chiar dacă nu este nimic de care trebuie să te îngrijoreze, acesta va face din țânțar armăsar și totul va deveni o reală tragedie. Adesea Racul presupune că rudele, membrii familiei, colegii de muncă sau chiar partenerul sau partenera de cuplu sunt supărați pe ei, fără a avea niciun motiv plauzibil.

De asemenea, nativii sunt pesimiști și nu văd cupele pline pe care le oferă viața și Divinitatea, ci doar lucrurile care nu sunt tocmai favorabile lor. Întotdeauna nativii își vor imaginea cel mai rău scenariu posibil, chiar dacă sunt sau nu șanse să se adeverească. Imaginația nativilor o ia complet razna atunci când aceștia își creează povești aproape imposibil de transpus în realitate, dar de care se tem.

Fecioară

Perfecționistul zodiacului, cel care vrea ca totul să fie bine și care se gândește până noaptea târziu la lucrurile pe care putea să le facă, astfel încât totul să meargă perfect, nativul Fecioară se stresează adeseori de nimic.

Nu de puține ori nativii se vor trezi în miez de noapte și se vor gândi la replicile pe care puteau să le dea în anumite situații, sau la lucrurile pe care puteau să le facă pentru a-și schimba viitorul. Fecioarele ar trebui să se concentreze mai mult pe prezent și să uite momentele penibile din trecut sau greșelile pe care le-au făcut, pentru că altfel își fac rău.

Scorpion

Scorpionii se îngrijorează adesea din cauza certitudinii pe care o au că nimic nu este bătut în cuie în această lume. De aceea, în loc să se bucure de un moment minunat alături de persoana dragă, Scorpionul se va gândi la ce se va întâmpla dacă peste câțiva ani sau câteva luni se va despărți de partener/ă, spre exemplu.

Nativii se panichează la gândul că vor pierde pe cineva sau la gândul că cel mai rău scenariu pe care și-l fac în mintea lor s-ar putea adeveri. Aceste probleme imaginare pe care și le creează Scorpionii nu fac altceva decât să le distrugă fericirea de moment.

Capricorn

Capricornii sunt stresați și îngrijorați pentru că sunt atât de ocupați cu munca pe care o depun. Rareori o să vedem un Capricorn cum se așează liniștit să bea o cafea sau să-și ia un moment de respiro, fie la locul de muncă, fie acasă.

Truditorul zodiacului ar trebui să se mai gândească și la el și să își acorde momente de relaxare, fără a se mai stresa asupra lucrurilor care nu i-au ieșit cum trebuie la locul de muncă. Sunt mult mai multe lucruri importante pe această lume decât productivitate la job sau ascensiunea în carieră. Dacă și-ar lua pauze atunci când simt că sunt suprasolicitați, nativii s-ar simți mult mai împliniți și mai fericiți.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Care este vârsta potrivită pentru începerea vieții sexuale

Andreea Damian

De ce să te compari cu alții este de fapt un lucru bun pentru tine

Andreea Damian

Un tânăr de 19 ani s-a căsătorit cu o femeie de 72 de ani: „Dacă iubești pe cineva, vârsta este doar un număr”

Oana

Cel mai loial soț din zodiac! Va fi alături de tine în orice moment

Andreea Damian

Ce schimbare majoră are loc în corpul tău după ce renunți la pilulă. Răspunsul te va surprinde

Andreea Damian

Șapte moduri prin care ianopauza îți schimbă viața sexuală

Andreea Damian

Scrie un comentariu