Tabu
Image default
LIFE & LOVE

Zodiile cărora nu le poți împărtăși niciodată un secret

Dacă în anumite persoane poți avea deplină încredere că nu vor dezvălui niciun secret al tău, pe altele nu te poți baza deloc din acest punct de vedere. Fie că nu le pasă deloc de secretele celuilalt, fie că au tendința de a bârfi sau pur și simplu au nevoie de un subiect de discuție care să le scoată din rutinele de zi cu zi, pur și simplu nu se pot abține. 

Berbec

În primul rând, Berbecul face parte dintre zodiile cărora nu le poți împărtăși niciodată un secret întrucât este impulsiv și nu are întotdeauna răbdare să se gândească bine înainte să vorbească. Astfel, fără să vrea, poate începe o discuție lăsându-se „dus de val”, fără să realizeze că, de fapt, a dezvăluit secretele altcuiva.

În al doilea rând, nu este indicat să te apuci să-ți împărtășești secretele unui Berbec întrucât are tendința de a răspândi informații negative despre ceilalți. Uneori, se poate spune că dă dovadă de sadism din acest punct de vedere, apucându-se să împrăștie diverse zvonuri. Procedează așa deoarece, în realitate, încearcă să-și ascundă cumva latura vulnerabilă, să-și vindece anumite răni din trecut. Cu alte cuvinte, anumiți Berbeci au impresia că, începând să împrăștie informații despre alte persoane, își iau cumva „revanșa” pentru ceea ce li s-a întâmplat la un moment dat.

Nu în ultimul rând, este preferabil să nu te apuci să discuți cu un Berbec lucruri prea personale pentru că acestuia nu îi pasă de secrete și nu îi place misterul. Din acest motiv, nu este de mirare că, într-un moment în care vrea să inițieze o conversație care să stârnească interesul celor din preajma sa, să se apuce să vorbească exact despre secretul pe care i l-ai împărtășit.

Gemeni

Aceștia sunt vestiți pentru că au două „fețe”. Practic, deși Gemenii îți promit că lucrurile discutate cu ei rămân doar între voi, nu trebui să ai încredere în vorbele lor, ci dimpotrivă. De altfel, reprezentanții acestei zodii sunt experți în a nu ține secrete, în a bârfi cât pot de mult. Este o activitate în care se regăsesc și la care nu renunță indiferent de contextul social în care se află. Pentru Gemeni, bârfa reprezintă o modalitate de a găsi mereu subiecte noi de discuție și, mai mult decât atât, când bârfesc simt că scapă de plictiseală, că nu au parte de conversații monotone.

În plus, Gemenii nu se pricep deloc să țină un secret pentru că nu își controlează întotdeauna impulsurile și, când se antrenează într-o discuție, uită de promisiunile făcute și se apucă să vorbească despre orice de dragul de a socializa.

Leu

În general, Leii nu obișnuiesc să bârfească, preferând să poartă discuții cât mai mature, pe subiecte care le reflectă într-adevăr interesele. Cu toate acestea, în anumite situații, când simt că nu mai sunt în centrul atenției, că nu mai sunt admirați, pot începe să răspândească zvonuri doar de dragul de a fi băgați în seamă. Printre aceste zvonuri se pot regăsi și secretele ce le-au fost împărtășite.

În același timp, Leii nu pot ține un secret dacă ei înșiși au fost, la un moment dat, „victime” ale bârfei. În loc să învețe din propria experiență, nu se pot abține și încep să vorbească peste tot despre secrete pe care nimeni nu ar fi trebuit să le afle.

Balanță

Dacă vrei să-ți împărtășești secretele cu o persoană ce face parte din această zodie, mai bine gândește-te de două ori înainte să realizezi un asemenea demers. Deși o Balanță reușește, până la un punct, să păstreze secretele, treptat se apucă să le aducă la lumină. Din fericire, de cele mai multe ori, înțelege faptul că sunt secrete mari, care trebuie să rămână numai între voi, dar nu se ferește să scoată la iveală lucruri aparent mărunte care, la un moment dat, te pot afecta mai mult decât crezi.

Balanțele au tendința să se comporte așa în special când simt că viața lor este plictisitoare, că s-au săturat de anumite rutine. Practic, pentru ele, să se apuce să dezvăluie secretele altora reprezintă o activitate care le stimulează, care le împiedică să se mai plictisească. 

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

5 lucruri pe care bărbaţii le observă la femei!

TOP 10 cele mai sexy cupluri în filme

realitatea

Cinci întrebări şi răspunsuri despre dependenţa de sex

realitatea

Ce este sapiosexualitatea, noul tip de atracție care face furori

Andreea Damian

Dezamagirea in cuplu sau intre prieteni

realitatea

Cum reacționează, de fapt, creierul femeii la pornografie și imagini nud

Andreea Damian

Scrie un comentariu