Home > Lifestyle > Stiri > “Credeam ca o sa mor virgina, dar lucrurile s-au schimbat”. Cum arata femeia dupa ce a slabit 70 kg

“Credeam ca o sa mor virgina, dar lucrurile s-au schimbat”. Cum arata femeia dupa ce a slabit 70 kg


Toni a inceput sa se ingrase de la varsta de 15 ani, dupa ce parintii ei au divortat. “Eram afectata si mi-am gasit consolarea in mancare”, spune ea.

Toni Hone, din Statele Unite, care are acum 25 de ani, a povestit pentru The Huffington Post ca manca enorm in timpul zilei, la fiecare masa devora, pe langa altele, cate o paine intreaga si mult unt, iar noaptea se trezea si isi comanda cate o pizza.
Acum doi ani, cand ajunsese sa cantareasca 150 de kilograme, s-a intamplat ceva care a trezit-o la realitate. “Am observat la un moment dat ca trebuia sa-mi cumpar blugi din ce in ce mai mari. Ajunsesem la marimea 30 – una imensa. Si nici macar acestia nu-mi mai veneau. Mi-am dat seama atunci ca eram grasa si dezgustatoare, ca n-o sa-mi gasesc niciodata iubit si ca o sa mor virgina”, a spus Toni.

A inceput chiar in zilele urmatoare sa tina o dieta recomandata de un specialist. “Am slabit 7 kilograme in prima luna de regim, iar dupa alte doua luni am slabit aproape 30 de kilograme. Am avut si o problema de sanatate care a accelerat procesul, iar in decurs de un an am slabit in total 70 de kilograme”, a spus Toni.

Articole asemanatoare
majda-aboulumosha
Majda Aboulumosha face prăjituri însă puțini știu că actrița a avut 100 de kilograme!
obezitate
Cele mai sărace țări care se confruntă simultan și cu obezitatea și cu malnutriția
berea
Berea belgiană vă poate ajuta să combateți obezitatea și să aveți un somn bun
obezitate
Studiu: 5 obiceiuri pe care mamele trebuie să le respecte pentru a reduce riscul de obezitate la copii

1 Response

  1. Cresterea Prepelitelor

    Cum poti castiga 3000 de euro lunar Crescand Prepelite intr-un spatiu de numai 20mp?Iata cum AFACEREA TA cu PREPELITE devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce 1100 lei,la fiecare 125 lei investiti in productie.Detalii pe:www.crestereaprepelite.ro

Comenteaza acest articol

“Credeam ca o sa mor virgina, dar lucrurile s-au schimbat”. Cum arata femeia dupa ce a slabit 70 kg

by   1 min
1