Tabu
Image default
lifestyle

“Credeam ca o sa mor virgina, dar lucrurile s-au schimbat”. Cum arata femeia dupa ce a slabit 70 kg


Toni a inceput sa se ingrase de la varsta de 15 ani, dupa ce parintii ei au divortat. “Eram afectata si mi-am gasit consolarea in mancare”, spune ea.

Toni Hone, din Statele Unite, care are acum 25 de ani, a povestit pentru The Huffington Post ca manca enorm in timpul zilei, la fiecare masa devora, pe langa altele, cate o paine intreaga si mult unt, iar noaptea se trezea si isi comanda cate o pizza.
Acum doi ani, cand ajunsese sa cantareasca 150 de kilograme, s-a intamplat ceva care a trezit-o la realitate. “Am observat la un moment dat ca trebuia sa-mi cumpar blugi din ce in ce mai mari. Ajunsesem la marimea 30 – una imensa. Si nici macar acestia nu-mi mai veneau. Mi-am dat seama atunci ca eram grasa si dezgustatoare, ca n-o sa-mi gasesc niciodata iubit si ca o sa mor virgina”, a spus Toni.

A inceput chiar in zilele urmatoare sa tina o dieta recomandata de un specialist. “Am slabit 7 kilograme in prima luna de regim, iar dupa alte doua luni am slabit aproape 30 de kilograme. Am avut si o problema de sanatate care a accelerat procesul, iar in decurs de un an am slabit in total 70 de kilograme”, a spus Toni.

ARTICOLE SIMILARE

Juergen Teller expune în Haarlem

realitatea

Moda omoara? Al doilea Festival de Film si Moda

realitatea

Pink și Shakira, la Mtv Music Awards, în aceeași rochie – Foto

realitatea

Ghici cine iese de la coafor

realitatea

Farah Fawcett a murit la 62 de ani

realitatea

Cruciada catolica impotriva MADONNEI

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu