Tabu
Image default
BEAUTYSlider

10 idei de coafuri cu împletituri pentru vară

Păr împletit într-o parte, accesorizat sau chiar o coroniță împletită, în această vară, tendința coafurilor cu împletituri a revenit. Pentru a vă găsi inspirația, am făcut o selecție cu cele mai frumoase coafuri cu împletituri.

Împletiturile sunt de efect și întineresc. Tocmai din acest motiv, stiliștii le recomandă în vara acestui an, atât doamnelor mai tinere cât și celor mai în vârstă. Chiar dacă parul este de lungime medie, asta nu înseamnă că nu te poți bucura de o împletitură chic.

Chic, romantic sau boem, împletitura este una dintre coafurile cu cel mai versatile. Elegantă după cum doriți și ușor de realizat, acesta vine atât pentru a completa aspectul nostru de vară, cât și pentru a disciplina părul în doi pași.

Prin urmare, din nou în acest an, împletiturile sunt una dintre tendințele de vară ale părului. Pentru a-ți diversifica aspectul, vă oferim 10 coafuri cu împletituri: împletituri coroană, multitudine de împletituri fine sau chiar împletituri Sharon Tate, alegerile sunt multiple!

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai ridicole 7 mituri despre sex. Al doilea te va face să râzi cu lacrimi

Andreea Damian

De ce o urăște Camilla pe Kate. Cumplita rivalitate dintre cele două ducese

Andreea Damian

Florin Chilian, dezvăluiri neașteptate la 16 ani de când a fost acuzat de violență de fosta iubită, Ana Maria Georgescu

Andreea Damian

Secretele de frumuseţe ale androginului Andrej Pejic

Misoponia: de unde vine această aversiune față de zgomot și cum să trăiești cu ea?

Andreea Damian

Noutati de la Melvita

Scrie un comentariu