Tabu
Image default
BEAUTY Slider

10 idei de coafuri cu împletituri pentru vară

Păr împletit într-o parte, accesorizat sau chiar o coroniță împletită, în această vară, tendința coafurilor cu împletituri a revenit. Pentru a vă găsi inspirația, am făcut o selecție cu cele mai frumoase coafuri cu împletituri.

Împletiturile sunt de efect și întineresc. Tocmai din acest motiv, stiliștii le recomandă în vara acestui an, atât doamnelor mai tinere cât și celor mai în vârstă. Chiar dacă parul este de lungime medie, asta nu înseamnă că nu te poți bucura de o împletitură chic.

Chic, romantic sau boem, împletitura este una dintre coafurile cu cel mai versatile. Elegantă după cum doriți și ușor de realizat, acesta vine atât pentru a completa aspectul nostru de vară, cât și pentru a disciplina părul în doi pași.

Prin urmare, din nou în acest an, împletiturile sunt una dintre tendințele de vară ale părului. Pentru a-ți diversifica aspectul, vă oferim 10 coafuri cu împletituri: împletituri coroană, multitudine de împletituri fine sau chiar împletituri Sharon Tate, alegerile sunt multiple!

ARTICOLE SIMILARE

Ce NU este dragostea

realitatea

Jean Paul Gaultier este cel mai recent designer pe lista celor care interzic blana

realitatea

Cele 9 vaccinuri de care au nevoie adulții

Andreea Damian

De ce este singura Tania Budi la 46 de ani!

Se lansează campania #PayMeToo împotriva diferenţelor de salarii în funcţie de gen

Dora Constantinovici

Evan Rachel Wood pentru Gucci Guilty

realitatea

Scrie un comentariu