Tabu
Image default
CULTURE Slider

Trump i-a făcut cadou lui Kim Jong un trailer în stil Hollywood pentru pace

Președintele Trump și Kim Jong Un au participat la întâlnire foarte privată în Singapore. Nu știe nimeni exact ce au discutat cei doi pe parcursul întâlnirii însă se știe că președintele SUA i-a arătat lui Kim Jong Un un filmuleț pe iPad. Filmulețul a fost creat ca să arate exact ca un trailer al unui film de la Hollywood și este o alegere destul de ciudată din partea Casei Albe pentru o comunicare diplomatică.

Falsul trailer este completat de o muzică în stilul celei folosită pentru filmele de acțiune și o voce asemenea și prezintă o lume în care Trump împreună cu Kim Jong Un sunt emisarii păcii. Filmulețul le-a fost prezentat și ziariștilor înainte ca Trump să urce pe scenă pentru un discurs în Singapore. Toată lumea a fost puțin surprinsă pentru alegerea libajului diplomatic al Casei Albe. Este de altfel pentru prima dată în istoria lumii ca o putere atât de mare cum este SUA considerată la nivel global să realizeze un filmuleț în genul acesta pentru a-și convinge un adversar să facă pace.

Traducerea unei bucăți din textul filmulețului sună cam așa: Ce-ar fi dacă? Se poate schimba istoria? Oare lumea va accepta această schimbare? Și când poate începe acest moment istoric? În această zi. În această perioadă. În acest moment. Lumea va vedea, asculta, anticipa, spera. Va alege oare acest lider să accepte progresul în țara sa și să facă parte dintr-o lume nouă? Va fi el eroul poporului său? Va da mâna cu pacea și se va bucura de prosperitate, așa cum nu a mai cunoscut-o niciodată? O viață bogată sau mai multă izolare? Care cale va fi aleasă?

Un film cu președintele Donald Trump și președintele Kim Jong Un …. într-o întâlnire pentru a rescrie istoria. Să strălucească în soare. Un moment, o alegere, ce-ar fi dacă? Viitorul trebuie să fie scris.

ARTICOLE SIMILARE

CHARLIE HEBDO vandut in 5 milioane de exemplare! Ce are pe coperta

realitatea

Heidi Klum e „regina Halloween-ului“ şi în 2019. A purtat cel mai înspăimântător costum

Andreea Damian

Importanta detoxifierii in orice proces de transformare corporala

realitatea

O bunicuță de 97 de ani dovedește că vârsta e doar un număr: face șpagatul și sare coarda

Andreea Damian

Pink trece prin momente foarte dificile. A fost internată de urgență

Andreea Damian

BIANCA, sexy din spate! FOTO cu o viitoare mamica

Scrie un comentariu