Tabu
FASHIONSlider

Toate schimbările de toamnă din garderobă: cum să îți transformi hainele de vară în haine de toamnă 2018

Șase sfaturi despre cum să-și schimbi garderoba de vară în haine potrivite pentru ploaie rece sau plimbări prin frunzele colorate ale toamnei.

Vă căutați un nou stil de toamnă? Nu e obligatoriu să vă cumpărați haine noi. În schimb, mai bine vă păstrați câteva haine de vară (la îndemână) pe care să le amestecați cu unele noi, mai de toamnă, în eventualitatea că vă prinde o ploaie rece, prin octombrie.

Straturi multe, preferabil în tendințele coloristice ale verii – neon

Kim Kardashian, încearcă în ultimii ani să dicteze tendințe în aproape toate anotimpurile. Toamna aceasta a ales să poate mai multe haine de culori neon dispuse în straturi.  Nu are sens să vă îmbrăcați în rochii extrem de mulate cum face ea, puteți însă să purtați o helancă neon pe sub un tricou de vară preferat și blugi sau o fustă creion.

Clasic și de toamnă, pentru zilele de birou

Un sacou simplu merge oricând combinat cu tricouri simple, cu printuri sau de ce nu, recomandarea stiliștilor, cu bluzele de vară tricotate. Culorile recomandate sunt cele ale uniformelor școlare – albastru marin, bordo, verde, maro. Un sacou simplu purtat cu o bluză de vară tricotată aduce aminte de ținutele clasice ale anilor 70, cum ar fi cele propuse de Ali McGraw.

Nu sunteți chiar confortabile cu colanții? Hm, păi se poartă colanții dar cei care au atitudine

Nu, nu este o modă a atletismului, pentru atlete și sportive. În schimb, colanții cu printuri curajoase au apărut în multe colecții de pe podium pentru toamna aceasta  și au fost văzuți la mărci de lux cum ar fi Tom Ford și Victoria Beckham. Dacă totuși, nu vă simțiți destul de curajoase, rămân o alegere perfecta și jachetele cu printuri sau sloganuri din vară mai ales atunci când le purtați cu o fustă midi și niște balerini.

Puneți-vă șosete la sandalele deschise

Cei mai mulți dintre noi nu-și pot permite hainele de pe podiumul Prada – dar putem fura trucurile de stil văzute acolo. Șosetele și sandalele. Combinația rămâne favorita sezonului –  la Prada, precum si Gucci si Chanel. Nu vă ascundeți încă sandalele deschise până vara următoare. În schimb, adăugați șosete. Două lucruri de reținut: 1) aveți nevoie de unele în stil sportiv, de preferat cu model inspirat din cele promovate de Gucci – buburuze sau albine. 2) Verificați prognoza meteo. Șosetele umede nu sunt niciodată la modă.

Dacă purtați pulovere, purtați-le pe cele tricotate larg

Chiar dacă e toamnă, nu este încă momentul să vă aruncați într-un pulover de iarnă nepotrivit de gros. De fapt, un pic de ventilație este foarte importantă în acest moment al anului când nu e nici foarte cald, nici foarte frig. Se poartă deci puloverele și tricotajele cu găuri largi, genul despre care mamele noastre spun că nu sunt potrivite pentru public. Adăugați sub ele topuri colorate în culori contrastante – cele din vară – și aveți super ținuta de toamnă.

Se poartă straturi, peste straturi, peste straturi

Balenciaga a propus atât de multe straturi încât Joey Tribbiani din Friends ar fi gelos, toamna aceasta se pot purta până la cinci straturi deodată. Cel mai bun sfat? Alegeți o haină pentru exteriorul ținutei destul de largă încât să puteți, pe măsură ce ne apropiem de iarnă, să mai adăugați câte o jachetă/vestă/sacou/trench în plus.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ce relație are Diana Munteanu cu Claudiu Niculescu, la 10 ani de la divorțul lor

Andreea Damian

Afla 5 remedii naturale recomandate impotriva caderii parului!

realitatea

Supermodelele la muzeu

realitatea

Crud, dar adevarat – traficul de organe

realitatea

Noutati papucei.ro!

realitatea

România 2018: cei șapte violatori din Vaslui au primit cadou eliberare condiționată

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu