Tabu
HEALTH PEOPLE Slider

Ar trebui să bem whisky în baie, așa cum face Gwyneth Paltrow?

Fondatorul Goop, o platformă de sănătate online care a promovat anul trecut introducerea ouălor de jad în vagin – pentru a restabili nivelurile de energie, a dezvăluit că îi place să bea whisky, zilnic, în cadă.

După ce anul trecut s-a ales cu un proces pentru că platforma ei online își încuraja cititoarele să cumpere un ou de jad în valoare de 66 de dolari pe care să-l introducă în vagin, anul acesta, Gwyneth recidivează. Și le spune cititoarelor că dacă vor bea whisky japonez în cadă, zilnic, vor scăpa de riscul de a avea accident vascular, cancer și chiar și diabet. Wow.

“Este o băutură care se poate bea timp de șapte zile pe săptămână, eu așa fac”, spune Paltrow, care a dezvăluit, de asemenea, că “a învățat asta la Londra”. Nu de la Colegiul Regal de Medicină care recomandă măcar două sau trei zile fără alcool pe săptămână ci din alte surse.

În realitate, în timpul procesului de îmbătrânire, whisky-ul japonez (cum ar fi scotchul) acumulează niveluri ridicate de acid elagic, un polifenol cu ​​proprietăți antioxidante care ar putea avea un potențial anti-cancer. Ar putea dar nu se știe sigur. Un mic studiu a constatat că fenolii din whisky sunt mai rapid absorbiți de către organism decât cei din vin. Dar același lucru se întâmplă și fenolii din ceaiul verde – despre care, în continuare, nu știm cu siguranță că te vindecă de vreo boală.

Care este problema principală cu consumul de alcool în baie, într-o cadă cu apă fierbinte. De exemplu, în Japonia, consumul de alcool este una dintre principalele cauze ale morții în baie, care, potrivit unui studiu, “se produce relativ frecvent”. În mod ideal, băuturile spirtoase și apa ar trebui amestecate doar într-un pahar – nu în cadă. Să-i spună cineva și lui Gwyneth.

ARTICOLE SIMILARE

Ce promisiune i-a făcut prințul William mamei sale la scurt timp după divorțul de Charles

Andreea Damian

Instagram îi întreabă mai nou pe agresori: “Ești sigur că vrei să postezi asta?”

realitatea

Trucuri esențiale de înfrumusețare care se aplică extrem de ușor

Andreea Damian

Scrie un comentariu