Tabu
CULTURESlider

2Normal feat. What’s UP și Emeric Imre lansează “Regina” VIDEO

Fanii muzicii bune vor avea parte de o surpriză căci se pune la cale un super proiect muzical. Anul 2023 vine cu o colaborare inedită între 2NormaL&What’s UP & Emeric Imre care lansează ”Regina”, o piesă inspirată din ”Nebun de alb”.

Eduard Cotoară, solistul 2NormaL, a venit cu ideea de a face o piesă, inspirată, din “Nebun de alb”. Acest gând îl avea încă din anul 2020, însă el s-a materializat abia acum. Ulterior, împărtășind acest lucru cu Marius Chină de la Sprint Music și What’s Up s-a creat această colaborare între 2NormaL & What’s Up & Emeric Imre din care a ieșit piesa ”Regina”, ea fiind redenumită pentru a se observa schimbarea de stil și de abordare a celor două generații. Este o melodie la care s-a muncit foarte mult, iar titlul ei este „Regina”, precum denumirea uneia dintre cele mai importante piese de pe tablă de șah, care beneficiază și de un videoclip super simpatic.

Whats’UP a avut cel mai mare aport în compoziția piesei alături de colegul său de studio, Alexandru Berehoi, ei sunt cei care i-au dat și un sound aparte acestui remake surprinzător, au povestit cei trei.

”Emeric Imre a primit cu bucurie acestă idee a mea de rejuvenare a piesei ”Nebun de alb” care are cel mai cântat refren al ultimilor 30 de ani de după Revoluție, pentru toate generațiile. Încercăm să targhetăm generația Z și pe cei care vin din urmă. Are un mesaj frumos de dragoste, puternic emoțional și suntem bucuroși să facem parte din acest proiect și de a reorchestra această capodoperă muzicală. Încă din 2020 de când mi-a venit ideea reorchestrării piesei, Emeric Imre a îmbrățișat-o cu drag pentru că ne leagă o prietenie de foarte multă vreme, încă de când eram mic și am călcat pe urmele marilor artiști și am început să învăț primele piese la chitară. ”Nebun de alb” a fost una dintre primele piese învățate de mine pentru a o cânta și cu vocea și la chitară”, spune Eduard Cotoară care se simte onorat și binecuvântat că va cânta cu cei doi artiști. Acest proiect, susținut de Sprint

Media Group începe cu această colaborare inedită și vor urma și alte idei interesante.

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

O frescă erotică despre legenda greacă a Ledei și lebedei a fost găsită la Pompei

realitatea

Poza care le spune lui Harry și Meghan că nu există cale de întoarcere. Ce fotografie a publicat Familia Regală britanică

Andreea Damian

Adolescentele care au urmărit Dosarele X au ales cariere în domeniul științei

Dora Constantinovici

Cornel Palade abia se descurcă cu banii din pensie: „Trăiesc ca o plantă” 

Andreea Damian

Holograma lui Whitney Houston a început turneul în Europa

Andreea Damian

PROTEST in pielea goala in Romania / FOTO cu artista care a facut asta!

Scrie un comentariu