Tabu
Image default
LIFESTYLE

6 greșeli în dietă

1. Începerea unei diete după ureche, fără consultarea unui specialist. Fiecare organism este unic și are propria personalitate. Din acest motiv dieta care a transformat-o pe prietena ta în Elle McPherson nu este neapărat bună și pentru tine.

2. Dieta bazată exclusiv pe un aliment. Dietele care nu conțin alimente variate sunt foarte periculoase deoarece corpul tău primește doar un anumit tip de vitamine și mine­rale, și se poate să aibă nevoie de altele.

3. Încercarea de a pierde în greutate doar prin dietă. Probabil vei pierde câteva kilograme, dar le vei pune rapid la loc. Poți obține un corp suplu doar cu dieta potrivită combinată cu exerciții fizice și schimbarea stilului de viață.

4. Dieta combinată cu stresul. O mulțime de oameni mănâncă tot ce le cade în mână atunci când sunt stresați. Nu te apuca de nicio dietă până nu ești convinsă că poți să o duci la capăt.

5. Pierzi rapid kilograme, le pui rapid la loc. Scăderea în greutate cu mai mult de 3 kg pe lună poate fi periculoasă pentru sănătate. Atunci când se întâmplă, corpul tău pierde atât țesut gras, cât și negras, ceea ce este inadmisibil.

6. Combinarea mai multor diete. Nu încerca asta! O metodă de pierdere în greutate poate contrazice o alta și combinarea acestora poate dăuna grav sănătății.

ARTICOLE SIMILARE

MIHAELA RĂDULESCU a prevestit PROBLEMELE LUI ELAN SCHARTZENBERG, acum patru ani!

La un pas de sinucidere? Iata-l pe iubitul oficial al LAVINIEI PARVA – e impresarul ei! FOTO!

TRANSFER-BOMBĂ! Vedetele ProTV au SEMNAT cu Antena 1

Patru sfaturi ca să te trezești devreme fără să te simți obosită

Andreea Damian

Angelina Jolie: “Mai am de făcut o operaţie”

Tradiția meselor de sărbătoare

realitatea

Scrie un comentariu