Home > Sex-Relatii > 7 sfaturi de sex tantric pentru o viață amoroasă sănătoasă

7 sfaturi de sex tantric pentru o viață amoroasă sănătoasă

sex

Sexul tantric este adesea învăluit în mister, dar este un mod minunat de a vă conecta cu partenerul, spun experții. Aplicată în cuplu, Tantra este un gen de meditaţie în doi, care îşi găseşte izvorul în unirea dintre principiile feminin şi masculin, şi al cărei motor este energia sexuală. Este o invitaţie la descoperirea dimensiunii sacre a întâlnirii amoroase şi mijlocul de a face să vibreze la unison corpul, sufletul şi conştiinţa.

Tantra înseamnă unire, dar în ultimul timp s-a pus accentul mai mult pe partea sexuală. Pentru a avea o viață sexuală sănătoasă, trebuie să învățăm arta unei bune comunicări; e ceea ce se numește inteligență sexuală. Chiar dacă este dificil să recunoști că nu te bucuri din plin de viața ta sexuală, este important să poți crea un mod sigur pentru amândoi ca să vorbiți. Acest tip de conversație produce vulnerabilitate, așa că amândoi trebuie să știți că această vulnerabilitate este în regulă.

Iată șapte moduri de a vă ajuta să vă îmbunătățiți relația atât cu voi înșivă cât și cu partenerul de viață.

Conectează-te cu tine însuți

Dacă nu ne putem conecta la noi înșine, atunci nu ne putem conecta la partenerii noștri. Este important să poți dezvolta mai întâi un mod de conectare și deschidere a propriei inimii, pentru a crea acel tip de conexiune între tine și partenerul tău. Încercați acest exercițiu cinci minute înainte de a face sex.

Faceți sex fără să aveți așteptări prea mari

A avea scopuri și așteptări în timpul sexului poate aduce dezamăgire și deconectare, deoarece te gândești întotdeauna la acel obiectiv final. Puteți descoperi că sărutul este cel care vă leagă cu adevărat pe amândoi și s-ar putea să încercați să nu mergeți mai departe.

Nu te grăbi, relaxează-te!

Începeți încet și permiteți întregului corp să se trezească. Odată trezit, savurați momentul și relaxați-vă mușchii, în special mușchii pelvieni. Acest lucru vă permite să nu ajungeți prea repede la orgasm, ci mai degrabă încurajați fluxul de sentimente, energii și senzații. Atunci când ne relaxăm mușchii pelvieni, extindem durata actului sexual.

Comunică înainte, în timpul și după sex – e sexy!

Fii dispus să exersezi o bună comunicare înainte, în timpul și după sex. Onestitatea emoțională este cheia acestui tip de comunicare și conexiune. Fiți conștienți că timpul chiar înainte de sex poate fi foarte vulnerabil, așa că fiți atenți mai ales în ceea ce spuneți și cum o spuneți în acest moment.

Fii tu însuți

Pentru a vă simți conectat cu adevărat, arătați ceea ce iubiți cu adevărat dar și durerea și disconfortul. Nu te preface.

Stabiliți limite

Vor fi momente în care s-ar putea să nu simți că-ți dorești să faci sex, ci doar să stai alături de partenerul tău. Este o idee bună să vă puneți de acord cu privire la activitatea sexuală. Acest lucru vă oferă atât libertatea de a spune ceea ce doriți cu adevărat, dar și de a negocia.

Fii pregătit să părăsești zona ta de confort

Adesea funcționăm pe pilot automat și este ușor să rămânem blocați în rutinele vechi care par să funcționeze. Încercați să faceți dragoste altfel. Exprimați-vă aprecieri unul față de celălalt înainte de a începe. Încercați să vă dezbracați unul pe celălalt. Găsiți diferite moduri de a crea o atmosferă uluitoare. Faceți o baie împreună.

Articole asemanatoare
roboții pentru sex
Roboții pentru sex cu inteligență artificială se vând bine în timpul pandemiei
sex
Tinerii fac tot mai puțin sex! Și nu din cauza pandemiei de coronavirus
sex
Specialiștii recomandă purtarea măștilor în timpul sexului pentru a reduce riscul transmiterii coronavirusului
sexul
Vindecarea sexuală: profită de izolare pentru a reaprinde dorința

Comenteaza acest articol

7 sfaturi de sex tantric pentru o viață amoroasă sănătoasă

by Andreea Damian   2 min
0