Home > Lifestyle > Stiri > 7 vedete multi-task enervante

7 vedete multi-task enervante

Mai multe celebrități de la Hollywood care și-au început carierele cântând sau jucând, în timp și-au dat seama că au mai mult de un talent. Iată o listă de celebrități care au impresia că se pricep la mai multe lucruri deodată, doar pentru că sunt vedete:

1.Paris Hilton – chiar dacă este faimoasă fiind fiica unui mare magnat, Paris a crezut totuși în abilitățile sale de cântăreață, actriță, manechin, producător tv și chiar vedetă porno.


2.Kate Moss
– în afară să prezinte haine și să pozeze languros, Kate a prins impresia că știe și să cânte, să facă haine și chiar să scrie o carte de bucate.

3.Lindsay Lohan – Când Lindsay nu e beată sau drogată, îi mai place să joace, să cânte, să fie pozată și să împartă cu lumea talentul de a crea colanți.


4.Kanye West
– Mai nou cântărețul își împarte timpul între studio și birourile Louis Vuitton cu care a colaborat la crearea unor adidași.

5.Hilary Duff – Chiar dacă nu prea a mai apărut în paginile revistelor, Hilary se ocupă în continuare de actorie, cântat, modeling și design.

6.Fergie – În afară de faptul că este vocalista de la Black Eyed Peas și a lansat și album solo, Fergie mai joacă și în filme și mai nou se pricepe și la design.

7.Nicole Richie – Mamă și soție perfectă, Nicole cântă, joacă, se ceartă și se împacă cu Paris și mai și creează bentițe.


Loading...

Comenteaza acest articol

7 vedete multi-task enervante

by realitatea   1 min
0