Home > Agenda > stiri > “Tatăl vostru era un drogat?”, au fost întrebații copiii lui Michael

“Tatăl vostru era un drogat?”, au fost întrebații copiii lui Michael

Cei trei copii ai lui Michael Jackson au fost supuși unui adevărat interogatoriu legat de stilul de viață al tatălui lor, imediat după decesul acestuia. Angajații serviciului de protecție a copilului au început o anchetă, de îndată ce au aflat de dependența de medicamente a regelui muzicii pop.

Se pare că asistenții sociali au dreptul de a lua singuri decizii în vederea protejării copiilor. La nici 24 de ore de la moartea lui Michael, Prince Michael, în vârstă de 12 ani, Paris, de 11 și Prince Michael II de doar 7 ani au fost interogați pentru a afla dacă au fost expuși consumului de narcotice, cum ar fi metadona.

Acest substitut de heroină se afla printre cele 20 de medicamente diferite cu potențial letal găsite în casa cântărețului. "Ancheta a început inițial din cauza medicamentelor. Dar în acest caz s-a îinut cont și de istoricul familiei Jackson și de implicarea lui Michael în cazurile de molestare de minori", a declarat o sursă pentru The Sun.

"Vor verifica pe oricine s-a aflat în preajama copiilor și dacă vor fi mulțumiți de viața pe care aceștia au dus-o, ancheta va înceta. În caz contrar, se va ajunge la tribunal", a mai adăugat sursa.
 

Articole asemanatoare
“Frankenstein” Michael Jackson: Megastarul făcea teste genetice pentru a avea copii perfecți
Imagini incredibile cu Michael Jackson și copiii săi – VIDEO

Loading...

Comenteaza acest articol

“Tatăl vostru era un drogat?”, au fost întrebații copiii lui Michael

by realitatea   1 min
0