Tabu
lifestyle

JOJO se intoarce la fostul iubit, “TEAVA”?

JOJO a divortat de bancherul Ionut Grama si este singura. Totusi, unele guri au fost auzite şoptind, de ceva vreme, că fostul ei iubit Cătălin Căţoiu ar mai suspina după ea. Dar iată că acesta susţine, sus şi tare, că nu mai există cale de întoarcere.

Contactat de reporterii Libertatea, Cătălin Căţoiu alias Ţeavă, care a fost candva si iubitul Loredanei Groza, a declarat: “Nu îmi amintesc să fi declarat vreodată că dragostea dintre mine şi Jojo încă nu s-a terminat. Pot să vă spun că sigur că sentimentele nu mor niciodată, doar ele menţin o relaţie, dar după despărţire acestea se transformă în prietenie. Eu şi Jojo am rămas amici, aşa e firesc, dar în nici un caz nu mi-am pus problema că acum dacă e divorţată să mă întorc la ea, sau să încerc să reiau relaţia cu ea, nici nu mi-o voi pune vreodată. Eu nu mă întorc în trecut, aşa că nu are sens să avem această discuţie”.

Mai mult: Cătălin “Ţeavă” Căţoiu, DECLARAŢIE TRANŞANTĂ despre sentimentele sale pentru JOJO, după divorţul frumoasei blonde – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Rihanna vrea să cânte cu Susan Boyle

realitatea

“Busty Heart” din nou in ROMANIA. Va distruge o maşină cu sânii, în direct, la TV!

Preda Publishing lanseaza Prizonier in Carpati

Angelina Jolie vrea să facă un film cu Pedro Almodovar

realitatea

Cât de mult trebuie să măncăm la o masă

Andreea Damian

Mika trăiește clipe de coșmar după ce sora lui a căzut de la etaj

realitatea

Scrie un comentariu