Home > Agenda > stiri > JOJO se intoarce la fostul iubit, “TEAVA”?

JOJO se intoarce la fostul iubit, “TEAVA”?

JOJO a divortat de bancherul Ionut Grama si este singura. Totusi, unele guri au fost auzite şoptind, de ceva vreme, că fostul ei iubit Cătălin Căţoiu ar mai suspina după ea. Dar iată că acesta susţine, sus şi tare, că nu mai există cale de întoarcere.

Contactat de reporterii Libertatea, Cătălin Căţoiu alias Ţeavă, care a fost candva si iubitul Loredanei Groza, a declarat: “Nu îmi amintesc să fi declarat vreodată că dragostea dintre mine şi Jojo încă nu s-a terminat. Pot să vă spun că sigur că sentimentele nu mor niciodată, doar ele menţin o relaţie, dar după despărţire acestea se transformă în prietenie. Eu şi Jojo am rămas amici, aşa e firesc, dar în nici un caz nu mi-am pus problema că acum dacă e divorţată să mă întorc la ea, sau să încerc să reiau relaţia cu ea, nici nu mi-o voi pune vreodată. Eu nu mă întorc în trecut, aşa că nu are sens să avem această discuţie”.

Mai mult: Cătălin “Ţeavă” Căţoiu, DECLARAŢIE TRANŞANTĂ despre sentimentele sale pentru JOJO, după divorţul frumoasei blonde – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
JOJO – relatia incredibila cu PAUL IPATE!
JOJO s-a combinat cu actorul PAUL IPATE
Jojo are grave probleme de sanatate: “Vars si nu ma pot da jos din pat”
Varciu trebuia sa se insoare cu Jojo!

Comenteaza acest articol

JOJO se intoarce la fostul iubit, “TEAVA”?

by   1 min
0