Tabu
Image default
LIFE & LOVE

75% dintre femei nu fac sex pentru că sunt nemulțumite de felul în care arată

Viața sexuală a trei sferturi dintre femei este afectată de faptul că acestea nu sunt mulțumite de felul în care arată. Un studiu efectuat în Mare Britanie pe 3.000 de femei, cu vârste între 18 și 40 de ani, a scos la iveală faptul că aproape 75% dintre femei nu fac sex ori de câte ori ar vrea pentru că sunt complexate. Nemulțumirea vine deopotrivă din partea celor care cred că sunt prea grase, dar și din partea celor care cred că sunt mult prea slabe pentru a fi apetisante. De asemenea, multe dintre mamele tinere au recunoscut că vergeturile apărute după sarcină le cam taie pofta de sex.

Unul dintre experții care s-a ocupat de acest studiu a declarat că femeile dezvoltă un sentiment de inferioritate pentru că zilnic se lovesc de reclame în care apar doar femei superbe, dar și din cauza partenerilor care sunt, adesea, interesați de propria plăcere și nu de neapărat de felul în care arată femeile.

Întrebate de calitatea vieții sexuale, 60% dintre femei au mărturisit că mimează orgasmul, 1% dintre reprezentantele sexului frumos au spus că nu ar face sex cu actualul partener nici în ruptul capului, iar 33% că viața lor sexuală e minunată.

Studiul a mai dezvăluit că 50% dintre femei consideră simțul umorului la bărbați ca fiind o calitate vitală, iar valorile comune s-au dovedit mai importante decât aspectul fizic plăcut. Femeile detestă cel mai tare lipsa de igienă, bărbații cu sâni, cei cu burtă și pe cei cu păr pe spate.

ARTICOLE SIMILARE

Ce NU este dragostea

realitatea

MIRCEA BADEA umilit de ZAVORANU: “Nu e dotat, e un frustrat!”

Scene NUD cu sultana-mama din “Suleyman Magnificul”

Celebritățile vând bine prezervative

realitatea

Casniciile si relatiile stabile ne fac mai sanatosi

realitatea

Mihai Bendeac şi spirala penibilului

Scrie un comentariu