Tabu
BEAUTY

8 sfaturi eficiente de la modelele Victoria’s Secret care le ajută să strălucească

Modelele Victoria’s Secret au stiluri de viață agitate, iar programele lor încărcate o pot copleși chiar și pe cea mai organizată persoană. Cu toate acestea, aceste femei arată mereu uimitor și chiar dacă uneori dorm doar 4 ore, tot strălucesc ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Nu este magie, ci trucuri cu adevărat eficiente care sunt folosite în mod activ de modelele profesioniste.

  1. Pastă de dinți pentru acnee

Gigi Hadid folosește o pastă de dinți obișnuită din magazin pentru a elimina coșurile. Acest sfat este destul de controversat. Unii mizează pe el, spunând că conține substanțele chimice potrivite pentru a elimina bacteriile și umflarea. Alții, totuși, stau departe de ea, deoarece poate face opusul, cum ar fi agravarea acneei.

  1. Box

Adriana Lima a făcut box mai bine de 10 ani. Modelul spunea că este terapeutic atât pentru minte, cât și pentru corp. Boxul arde, de asemenea, 800 de calorii în doar 1 oră și, în general, te face mai încrezător.

Irina Shayk: #Sunday with @mimiluzon @tatianapetenkova Supplied by Instagram.com/face to face fot. Face to Face/REPORTER
  1. Încălzește ondulatoarele de gene cu un uscător

Taylor Hill își încălzește întotdeauna ondulatoarele de gene înainte de a le folosi. Ea a învățat acest truc de la make up artiști. Acest truc ajută genele să rămână ondulate mai mult timp și sunt, de asemenea, ridicate mai sus. Asigură-te că ondulatoarele nu sunt prea fierbinți.

  1. Apă îmbuteliată pentru spălarea feței

Adriana Lima folosește doar apă îmbuteliată purificată în loc de apă de la robinet pentru față. Ea spune că apa de la chiuvetă este plină de substanțe chimice și bacterii și are dreptate. Potrivit unui dermatolog, este posibil să absorbim mai mult clor și alte toxine prin baie și duș decât prin băut apă de la robinet.

  1. Mănâncă la fiecare 2 ore

Barbara Palvin este o mare gurmandă și este împotriva mâncatului cât mai puțin posibil, mai ales dimineața. Este în regulă să gustați la fiecare 2 ore, doar asigurați-vă că mâncarea pe care o consumați este sănătoasă. Gustarea este o modalitate excelentă de a învinge poftele și de a vă amplifica metabolismul.

  1. Apa de orez pentru căderea părului postpartum
?AXELLE/BAUER-GRIFFIN.COM 2010 Victoria’s Secret Fashion Show – Backstage Hair & Makeup. Lexington Armory, New York, NY. November 10, 2010. Job: 101110A1. www.bauergriffin.com www.bauergriffinonline.com Pictured: Rosie Huntington-Whiteley.

Părul lui Rosie Huntington-Whiteley s-a deteriorat semnificativ când a rămas însărcinată. A devenit casant și se rupea. Ea a găsit un remediu grozav pentru căderea părului după naștere – apa de orez. A câștigat popularitate pe TikTok datorită eficienței sale. Vestea bună este că nici măcar nu trebuie s-o cumpărați – doar folosiți apa rămasă după fierberea orezului.

  1. Mersul la o saună sau o baie de aburi cel puțin o dată pe săptămână

Irina Shayk este o mare fană a băilor de aburi. Ele deblochează perfect porii și doar 15 minute vor fi suficiente pentru a vă curăța bine fața. Dacă nu aveți timp să ajungeți la spa, puteți obține un efect similar turnând apă clocotită într-un vas și ținând fața deasupra acestuia. Asigurați-vă că vă acoperiți capul cu un prosop.

  1. Dacă ai poftă de zahăr, mănâncă-l dimineața.

Alessandra Ambrosio mărturisește că iubește mâncarea, în special dulciurile. Nu ține dietă și mănâncă totul cu moderație. Când se răsfăță cu mâncărurile ei preferate, de obicei o face la primele ore ale zilei. Îi place să consume ouă, fructe, cafea, brioșe, sandvișuri sau covrigi la micul dejun.

ARTICOLE SIMILARE

5 pensule de machiaj multifunctionale

realitatea

Karolina Kurkova îți dezvăluie secretele ei de frumusețe

Andreea Damian

Cum să vă adaptați rutina de frumusețe la diferitele faze ale lunii

Andreea Damian

A reusit sa intinereasca 5 ani in 8 saptamani. Ce dieta a urmat si cum arata acum

NAOMI CAMPBELL, tratament de la …bunica

Giulia – cum are grija de tenul ei, iarna

Scrie un comentariu