Tabu
lifestyle

Century 21 traieste din inchirieri

Pentru multe dintre agentiile imobiliare, piata actuala seamana cu un bloc in flacari. Victime sunt la toate etajele, liftul e blocat, iar supravietuitorii se imbulzesc pe scara de incendiu. In final, vor scapa doar cei extrem de atenti la coborare. Cine nu si-a facut sau nu s-a uitat pe planul de evacuare, e acum in afara jocului.

O spun sumbrele statistici ale crizei; comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, de pe piata au disparut circa 60% dintre jucatori, spune pentru MONEY EXPRESS Adrian Sischin, regional director al RE/MAX, una dintre cele mai extinse retele de agentii imobiliare din lume, prezenta in Romania prin 24 de birouri in orase precum Bucuresti, Brasov sau Braila. Astfel, pentru a supravietui, Gabriel Alexandru, vicepresedintele firmei care detine master franciza (cu drept de subfrancizare), de la proprietarul marcii, Century 21 Real Estate LLC din Statele Unite, a gasit o solutie simpla – inchirierile.

 Explicatia e mai simpla decat pare: fie ca este criza sau nu, oamenii urmeaza cursul normal al vietii – se casatoresc, fac copii, divorteaza”, spune Alexandru. Deci, inchiriaza. E prima treapta pe drumul supravietuirii. Sischin sustine ca tranzactiile de inchiriere merg in aceste vremuri si pentru ca preturile dau inapoi – preturile la inchirieri de birouri au scazut chiar si cu 30%, in timp ce chiriile spatiilor comerciale din mall-uri au scazut cu 10%. Mai multe detalii cititI in ultimul numar al revistei MONEY EXPRESS  . (Victoria Bidea)

ARTICOLE SIMILARE

Unde fac sex vedetele? Pe o insula in Caraibe? FOTO

Angelina Jolie a întrecut-o pe Jennifer Aniston…din nou

realitatea

Ghici cine…

realitatea

MICHELLE OBAMA anunta triumful lui “Argo” la Oscar!

Gaia BoutiqueClub ii aduce un tribut lui Amy Winehouse

realitatea

LICITATIE: Eleva isi vinde VIRGINITATEA ca sa-si ajute mama bolnava

Scrie un comentariu