Tabu
LIFESTYLE

COSTI IOSEF – dezvaluiri despre casatoria ratata cu TEO! Se razgandise chiar inainte de nunta!!!

COSTI IOSEF, fostul si vremelnicul sot al lui TEO TRANDAFIR, si-a regasit prima iubire, pe MANUELA, care a fost prima şi marea lui iubire încă de când avea 18 ani. Cei doi locuiesc in Franta de un an. Contactat de www.Libertatea.ro , bărbatul, care până acum a refuzat să dea şi cel mai mic detaliu despre căsnicia de numai şase luni cu vedeta TV, a mărturisit, în premieră, că, practic, fosta soţie a fost cea care l-a ajutat să-şi regăsească fericirea în braţele actualei partenere.

“Teo a fost persoana nepotrivită, dar providenţială. În urma căsătoriei amândoi am avut de câştigat. Ea s-a întors în televiziune, aşa cum şi-a dorit, iar eu, datorită ei, am regăsit- o, după 20 de ani, pe Manuela, marea mea dragoste. M-am reîntâlnit cu ea după divorţ, în momentul în care prietenii noştri comuni au pus-o la curent cu ce mi se întâmplase. Este total fals ceea ce s-a insinuat, cum că din cauza ei m-am despărţit de Teo. Eu şi Teo nu ne potriveam, eram total diferiţi, ne certam de fiecare dată când ieşeam în oraş, pentru că aveam percepţii diferite”, a mărturisit Constantin Iosef pentru Libertatea.

Fostul rugbist a făcut şi o destăinuire-şoc, şi anume că el se răzgândise în privinţa însurătorii cu doar o săptămână înainte de nuntă: “Mi-am dat seama de atunci că nu-i bine să fac acest pas şi, cu o săptămână înainte, am plecat de acasă. Până la urmă, am cedat şi din cauza presiunilor care s-au făcut asupra mea, dar şi pentru că am zis că poate o să ajungem să ne cunoaştem mai bine şi o să ne înţelegem. Din acest motiv, am întârziat să depunem actele la primărie câteva zile. Pot spune însă că eu nu simt că am fost însurat, nu consider că aceea a fost o căsătorie, eu nu eram acolo. Teo ştia dinainte de nuntă că nimic nu era în regulă”.

Teo i-a interzis s-o mai caute

În ceea ce priveşte relaţia lui actuală cu Teo, Constantin Iosef face o dezvăluire neaşteptată. La cererea fostei soţii, s-a văzut nevoit să întrerupă orice legătură cu ea: “De atunci, de la divorţ, Teo nu a vrut să mă mai vadă, deşi eu înainte de a pleca i-am spus că ne oprim în acel punct cu căsnicia noastră. La notar, când am divorţat, m-am dus singur, iar ea l-a chemat acasă, ca să nu dea ochii cu mine. Mă mai ţin însă la curent prietenii cu ceea ce i se întâmplă. Chiar îi doresc să fie fericită, aşa cum sunt şi eu acum”.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/

ARTICOLE SIMILARE

Povestea femeii celebre care și-a dorit un copil la 54 de ani: Am încercat până nu au mai rămas embrioni

Andreea Damian

O treime din mamele care alăptează, nevoite să exprime laptele în toaletă, după revenirea la serviciu

Andreea Damian

Cinci idei de interdicţii pentru Guvernul Ponta

Cum sa iti securizezi casa, cand pleci in vacanta

realitatea

Cum să-ți petreci ultima zi a anului

realitatea

Secretul longevitatii, dezvaluit de o buzoianca ce a implinit 100 de ani!

Scrie un comentariu