Tabu
LIFESTYLE

NELU PLOIESTEANU – tata la 64 ani! Tanara amanta este gravida!

NELU PLOIESTEANU, in vârstă de 64 de ani, a fost implicat, în urmă cu câteva luni, într-un scandal imes cu soţia sa, Elena, în vârstă de 58 de ani, după ce aceasta a dezvăluit că partenerul ei de viaţă avea o amantă.

“Această femeie, Ana Maria, a intrat în viaţa lui din 2001. Eu am ştiut, dar am suportat pentru copiii şi nepoţii mei. Când situaţia copilului meu s-a agravat nu am mai suportat”, a spus soţia lui Nelu Ploieşteanu, la emisiunea “La Măruţă”.

O prietenă a presupusei amante a intrat în direct prin telefon şi a anunţat că aceasta este însărcinată în 10 săptămâni cu celebrul artist. Soţia lui Ploieşteanu nu a făcut decât să confirme acest lucru. “Eu ştiam că este gravidă. Să vină faţă în faţă cu mine să o mutilez”, a tunat aceasta.

Pe de altă parte, cântăreţul nici nu a confirmat nici nu a infirmat clar afirmaţiile care spun că va deveni din nou tată. “10 săptămâni. Deci acum recent… Şi pe mine mă cap doare spatele… Dacă ea ştie tot, eu ce să mai spun?… Când aflu dacă e băiat sau fată, o  să anunţ. Da… nu e nimic adevărat. Nu mai am nici o legătură cu fata  asta. Acum câteva luni când m-au  prins paparazzi nu era ea, era altcineva. Am greşit de foarte multe ori,  dar asta nu înseamnă că nu am fost un părinte bun. Să mă întorc acasă?  Nu ştiu dacă am cu cine să discut. Am avut o amantă şi o să mai am!”, a declarat Nelu Ploieşteanu.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/

ARTICOLE SIMILARE

Ziua Păsărilor în Parcul Văcărești, Ovidiu Bufnilă, SOR: vânturelul roșu s-a mutat la bloc

Dora Constantinovici

Lanțul culorilor

realitatea

Un cunoscut cântăreţ şi-a SNOPIT ÎN BĂTAIE logodnica! A lovit-o cu scrumiera si shaorma

Concurenta ANOREXICA de la MasterChef – 3 ani in puscarie! REFUZA MANCAREA!

Micuţa Irina Columbeanu a aflat că bunica ei a murit

PELINEL si BOUREANU sunt despartiti de 2 luni!

realitatea

Scrie un comentariu