Tabu
FASHION

5 accesorii de par toamna/iarna

Cand eram mici era la moda sa ne inghete urechile. Ne certam cu mamele noastre jumatate de ora inainte de a pleca la scoala, pentru ca refuzam sa purtam ceva pe cap; lucru pe care noi ( eu una, sigur ) il detestam. Dar iata ca “zeii modei” ne-au ascultat rugaciunile si au inceput sa apara caciulite din ce in ce mai fashion. Toamna aceasta cu siguranta nu vom mai umbla cu capul descoperit!

1.Palarie Saint Laurent, net-a-porter.com €790– O palarie cu marginea lata iti va incadra perfect trasaturile fetei. Realizata din piele de iepure, acest accesoriu da un aer al anilor ’70 oricarei tinute.

2.Caciula House of Holland, net-a-porter.com €70– Caciulita tricotata este pentru iubitoarele de beauty! Roz neon, mov si rujuri din paiete! Ne place motul din tull care ii da o nota vesela!

3.Palarie ASOS, asos.com €28.57– Palariile nu se poarta doar vara dupa cum putem vedea! Confectionata din lana moale rosie, va aduce un plus de culoare outfit-ului tau!

4.Beanie New Era NY, asos.com €28.57– Labelul american de accesorii New Era a pregatit pentru noi o colectie die-hard aceasta toamna. Stilul hip-hop cu un accent feminin, un remake al colectiei clasice de beanies.

5.Beanie ASOS, asos.com €17.14– Preferata noastra! Caciulita realizata din mohair, cu voal si mot detasabil, este clar raspunsul rugaciunilor noastre!

ARTICOLE SIMILARE

Pictorial in spiritul Alexander McQueen by Sarah Burton in Vogue US

realitatea

În sfârșit, s-au deșteptat și creatorii de modă și au decis că cei care poartă blană naturală n-au stil

realitatea

In decembrie, Tabu iti prezinta Romania Etno Glam

realitatea

Ce rol a jucat moda în alegerile din SUA?

Andreea Damian

Hot or not: Renee Zellweger?

realitatea

Trucul simplu și ultra practic de a închide singură fermoarul rochiei

Andreea Damian

Scrie un comentariu