Tabu
LIFE & LOVELIFESTYLE

DIANA, fata lui ADRIAN ENACHE: Ce decizie a luat dupa tentativa de viol!

Trauma prin care a trecut Diana Enache (17 ani) în această vară, când portarul blocului în care locuia, Riad Ali Kanaan (46 de ani), a atacat-o cu un cuţit în apartamentul ei, a transformat-o definitiv.

Adolescenta a aflat în timpul anchetei poliţiei că pedepsele pentru tentativa de viol şi chiar pentru viol sunt mici, iar atacatorul poate scăpa doar cu o condamnare de câţiva ani de puşcărie.

“Diana este decisă să se facă avocată. A început meditaţiile pentru a intra la Facultatea de Drept şi, în paralel, vrea să se implice activ în a ajuta şi alte victime ale violurilor. A aflat că sunt multe victime care nu ştiu cum să facă demersurile pentru a-i pedepsi pe vinovaţi şi chiar faptul că legea violului este prea blândă a nemulţumit-o. Ea vrea să facă un demers în care să atragă şi oameni politici pentru a schimba această lege”, a declarat pentru Libertatea Adrian Enache, tatăl fetei.

Cazul Dianei Enache se judecă în prezent cu atacatorul în stare de arest ca măsură preventivă.

Are nevoie de o operaţie de reconstrucţie

Atacatorul i-a provocat adolescentei mai multe răni la nivelul mâinilor, la un sân şi la torace. Pentru ca tăieturile de la mâini să se vindece a avut nevoie de atele.

“Rana de la nivelul sânului i-a lăsat urme şi cred că va fi nevoie de o operaţe estetică pentru a repara urmele de cuţit”, a spus Adrian Enache.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/

ARTICOLE SIMILARE

Ipostaza jenanta pentru “amanta” blonda a lui Obama / FOTO!

IULIA IONESCU: “Nu scapati de mine!”

Ellen DeGeneres si Portia De Rossi. Divorţ de 220.000.000 $ !

Patru sfaturi ca să te trezești devreme fără să te simți obosită

Andreea Damian

DETOXIFIEREA in 3 zile – sfaturi de la Dr. Mihaela Bilic

Actrita celebra, implicata intr-un scandal XXX de proportii!

Scrie un comentariu