Tabu
LIFESTYLE

A ramas insarcinata la 2 luni de la prima intalnire …Ce se intampla acum!

Nu aduce anul ce aduce ceasul si se pare ca Augusta, vaduva milionarului Lazarov, stie asta mai bine ca oricine. O simpla vizionare a unei piese de teatru avea sa ii schimbe definitiv destinul, intalnirea cu actorul Andreas Petrescu fiind una care s-a soldat cu o dragoste fulgeratoare. Atat de fulgeratoare incat cei doi s-au cuplat imediat, producatoarea TV a ramas insarcinata si a si devenit mamica, inainte de Craciun. Toate acestea in mai putin de un an ,intrucat Augusta si Andreas au aniversat ieri, pe data de 7 ianuarie, un an de cand s-au cunoscut. Si, cum evenimentul trebuia marcat asa cum se cuvine, Andreas a plecat la cumparaturi in cautarea cadourilor perfecte pentru mama fiului sau. Si ce cadou ar fi fost mai potrivit daca nu tocmai inelul de logodna?

http://bucatarici.ro/9-torturi-de-nunta-inspirate-de-seriale-tv/

Ei bine, lui Andreas nu i-a fost deloc usor sa gaseasca modelul potrivit si s-a inarmat cu nervi tari inainte sa porneasca la cumparaturi, nu de alta, dar a petrecut mai bine de trei ore intr-un mall bucurestean, conform www.cancan.ro .

A intrat in fiecare magazin de bijuterii care i-a iesit in cale, iar la un moment dat s-a aratat depasit de situatia si a inceput sa ceara pareri prin intermediul telefonului mobil. Dincolo de faptul ca i-a trimis fotografii cuiva, cu diverse modele, actorul s-a mai si lasat ajutat de Internet in speranta ca, dupa atat de multe chinuri, va face alegerea potrivita. Ei bine, osteneala s-a dovedit a fi de folos, intrucat artistul nu a plecat acasa cu mainile goale, ci a cumparat inelul, unul cu diamant, dar si un ceas pretios. Vaduva lui Valeriu Lazarov, decedat in 2009, a ramas insarcinata la doar doua luni dupa ce l-a cunoscut pe Andreas Petrescu, cei doi devenind parinti pe data de 19 decembrie.

ARTICOLE SIMILARE

MIRCEA SOLCANU dat afara de la Pro TV!

A MURIT! Drama din familia Simonei Halep de care nimeni n-a stiut!

Revederea cu cei dragi pentru prima oară după două luni de izolare. 6 lecții din carantină

Andreea Damian

România a intrat în Air Schengen. Ce acte le sunt necesare minorilor pentru a călători

Andreea Damian

6 SECRETE DE FRUMUSETE inedite din toata lumea

realitatea

Femeile deștepte au pielea mai frumoasă

realitatea

Scrie un comentariu