Tabu
Image default
LIFESTYLE

MIRCEA SOLCANU dat afara de la Pro TV!

solcanuCu toţii avem dreptul la o opinie, dar când eşti persoană publică trebuie să ai grijă, totuşi, ce scoţi pe gură… Sau ce scrii pe pagina de Facebook. Marţi, Mircea Solcanu (37 de ani) a publicat un mesaj pe care acum îl regretă, cu siguranţă.

De când au văzut textul publicat de el, şefii lui l-au ţinut în şedinţe şi l-au certat, dar se pare că prezentatorul tv nu va scăpa doar cu atât.

„De luni, va intra în concediu. A primit foarte multe mesaje de ameninţare, unele chiar cu moartea, şi se teme”, a povestit, pentru Click!, un prieten de-al prezentatorului. Întrebaţi ce vor face cu angajatul lor, oficiali din trustul PRO TV nu au vrut ieri să ofere amănunte. O altă sursă a povestit pentru Click! că Mircea va fi dat afară.

„Acest concediu este doar de faţadă. De fapt, e dat afară. El mai speră că o să le treacă şefilor, dar atitudinea lui i-a ştirbit foarte mult imaginea. Nici mesajul de iertare publicat pe Facebook nu cred că-l va mai salva”, a spus această sursă.
Şi-a şters mesajul  de pe Facebook

„Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi. Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni tv? Sper, însă, ca Bunul Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil… şi nu trebuie să-l mănânce vreun căţel, există şi cancer şi leucemie şi tetrapareză”, scria Mircea Solcanu, maţi, pe Facebook. La două zile de la publicarea acestui mesaj, prezentatorul tv a şters textul de pe pagina lui de Internet, în speranţa că atitudinea sa va fi dată uitării.

ARTICOLE SIMILARE

200 de lei pentru un loc de cearșaf pe litoral. Turiștii au crezut că este o glumă

Andreea Damian

Cum sa alegi fotoliul de masaj potrivit pentru tine

realitatea

Top 10 CURE DE SLABIRE extreme. Nu incercati asa ceva acasa!

Societatea consideră naşterea naturală o ruşine – Instagram interzice pozele din timpul travaliului

realitatea

Cum sa te pregatesti perfect pentru Craciun

realitatea

Vacanță liniștită

realitatea

Scrie un comentariu