Tabu
lifestyle

Jennifer Lopez a ales numai barbati nepotriviti!

“La naiba, am ales numai barbati nepotriviti!” declara revoltata Jennifer Lopez miercuri seara, la premiera show-ului “American Idol”. Cantareata, in varsta de 45 de ani, a avut numai relatii esuate precum fostul sot Marc Anthony, fostul logodnic Ben Affleck si recent, tanarul dansator Casper Smart. Avand constant ghinion in dragoste, aceasta a spus ca va lua o pauza de la intalniri pentru o perioada.

“Sunt o iubita grozava! Si pot fi si o sotie buna! Insa acum prefer sa ma concentrez doar pe mine insami, simt ca am nevoie de acest lucru .” In 2004, J-lo si-a scris biografia, care dezvaluie amanunte dureroase din divortul ei cu Marc Anthony, precum si revelatia pe care a avut fata de abuzul emotional, desi nu a spus in mod specific daca, si cine a abuzat-o.

In cartea sa True Love, Lopez a spus ca nu s-a ales cu un ochi invinetit sau cu o buza sparta, dar ca in fiecare relatie pe care a avut-o s-a simtit abuzata mental, emotional si verbal. Aceasta a mai declarat ca stie pe propria-i piele ce inseamna sa iti scada respectul de sine din cauza felului cum te trateaza cel iubit.

ARTICOLE SIMILARE

Cat Fight: Fete care bat fete pe marile ecrane

Cum sa cresti in anul crizei

realitatea

“RETRO SHOW” cu Claudiu Mirică și “Retro Girls” la Băneasa Shopping City

realitatea

Shakira are stea pe Walk of Fame

realitatea

Gusta un iaurt cum nu s-a mai pomenit!

Dua Lipa va face show în finala UEFA Champions League

Andreea Damian

Scrie un comentariu