Tabu
PEOPLESlider

Delia, o nouă achiziție extravagantă. Valorează peste 1000 de euro

Delia și-a surprins din nou fanii, după ce a postat o imagine cu noii ei adidași, pe care artista a dat peste 1000 de euro. Este vorba despre o pereche de adidași Balenciaga, cu un design supradimensionat ce nu trece neobservat.

Artista i-a surprins pe fanii săi cu cea mai recentă achiziție: o pereche de adidași Balenciaga, care au costat 1100 de euro, echivalentul a aproximativ 5.473 de lei. Adidașii din plasă albă, neagră și gri, confecționați din TPU (poliuretan termoplastic) și cauciuc, sunt inclusi în colecția de toamnă a anului 2024 a casei de modă Balenciaga. „Mi-am luat bărcile, șalupele”, a transmis artista, potrivit Cancan.

Imagine

În luna martie, artista a surprins pe toată lumea purtând o geacă și o căciulă din rafie, aparent create de mâinile ei, dar provenind de la un brand de renume.

Delia a explicat recent că folosește hainele pentru a se proteja și pentru a nu se expune prea mult. „Poate păstrez chestia asta pentru a mă reinventa la un moment dat. Să faci o schimbare de imagine și efectiv schimbi măsurile hainelor. E după cum te simți. Pentru mine hainele sunt un soi de protecție. Vreau să fiu protejată. Vreau să se uite oamenii la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului pe care l-am trăit și eu.

Nu mă vezi nici la iUmor cu decolteu. Nu mă vezi nicăieri. Nu știu cu ce să mă mai acopăr. E o fază prin care trec, poate o să-mi treacă. Nu despre a fi pudică. E despre tâmpeniile care mi-au rămas în cap de când eram copil, probabil. La bază așa sunt. Eu trebuie să fiu în control total”, a spus Delia Matache în cadrul podcastului lui Codin Maticiuc.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Prințul Charles l-a întâlnit pe James Bond pe platourile de filmare

Andreea Damian

Colecționarul | Avanpremieră la Teatrul în culise

Andreea Damian

Doinița Oancea are un nou iubit

Andreea Damian

Concurs incheiat!

realitatea

Delia a stârnit controverse cu ultima apariție: „Lumea zice că-s Satana”. Ce ținută a purtat artista

Andreea Damian

Brigitte Nielsen, declarație uluitoare. De ce a făcut al cincilea copil

Andreea Damian

Scrie un comentariu