Tabu
Image default
LIFESTYLEShopSlider

Acest chelner miaună la tine dacă îi atingi prea mult urechile

Marţi se deschide oficial târgul Consumer Electronic Show, ce are loc în Las Vegas, în perioada 7 – 10 ianuarie. CES generează interes în special pentru gadgeturile care apar, printre care se numără asistenţi virtuali pentru casele inteligente, roboţi şi aplicaţii domestice ale inteligenţei artificiale, dispozitive pentru comunicare, televizoare ce încearcă să impună noi standarde de calitate a imaginii.

Una dintre noutățile din acest an este chelnerul – robot cu chip de pisică, care miaună la clienții care îi ating urechile. Robotul se numește BellaBot și a fost construit de compania chineză PuduTech. Invenția este una dintre o serie de invenții robotice ciudate care vor fi prezentate la evenimentul din acest an: UBTech’s Walker – care imită poziții de yoga, și Charmin’s RollBot – care aduce hârtie igienică celor care au rămas în pană.

BellaBot, pisica robot care servește masa, este un serviciu bot cu personalitate.

BellaBot dispune de un ecran care prezintă chipul unei pisici și miaună când ajunge la mese pentru a îndemna clienții să-și ridice mâncarea. Când clienții îi ating urechile, BellaBot reacționează cu plăcere. Dar când sunt prea insistenți, expresia de pe chipul său se schimbă și devine iritat.

Compania chineză a lansat robotul pentru proprietarii de restaurante din China, care adesea se străduiesc să angajeze suficient personal de așteptare, potrivit PuduTech. Roboții existenți ai firmei sunt deja folosiți în 2.000 de restaurante din întreaga lume. Însă, BellaBot poate fi mai dificil să funcționeze în lumea reală, a comentat consultantul tehnic Paolo Pescatore de la PP Foresight, din cauza provocării de a merge în restaurante la ore aglomerate. El a adăugat, însă, că restaurantele vor deveni tot mai dependente de automatizare, într-o formă sau alta.

ARTICOLE SIMILARE

Pepe și Raluca Pastramă, decizie de ultimă oră în privința divorțului

Andreea Damian

1 iunie – evaluari gratuite ale auzului la Starkey

realitatea

Ramasa somera , Diana Munteanu a gasit o metoda de a castiga 3.000 de euro in doua ore!

Shiori Ito, emblema mişcării #MeToo în Japonia, a primit daune într-un caz de viol

Andreea Damian

Jane Fonda a descoperit tratamentul pentru tinereţea veşnică. Isi injecteaza…

Cel mai mare eveniment de fashion a fost amânat din cauza coronavirusului

Andreea Damian

Scrie un comentariu