Home > beauty > Internauții râd de afișul documentarului lui Gwyneth Paltrow: parcă iese din organele intime ale femeii

Internauții râd de afișul documentarului lui Gwyneth Paltrow: parcă iese din organele intime ale femeii

Gwyneth Paltrow

Numeroase meme-uri au apărut pe Twitter după ce Gwyneth Paltrow apare pe afișul filmului documentar The Goop Lab. Internauții râd de actriță, deoarece aceasta pare să iese dintr-un vagin.

În cazul în care nu știați, Gwyneth se pregătește să lanseze o emisiune nouă pe Netflix, intitulată The Goop Lab. Serialul explorează subiecte universale despre care suntem în mod inerent curioși. „Am adoptat o abordare deschisă pe care am cultivat-o la Goop și am aplicat o viziune diferită cu Netflix ”, a spus actrița americană într-un comunicat. Acesta este produs și prezentat chiar de vedetă, în colaborare cu Elise Loehnen, editorul principal de conținut Goop.

În așteptarea celor șase episoade ale documentarului, Netflix a lansat primul trailer și se pare că abordează o serie de subiecte precum vindecarea energetică, plăcerea sexuală a femeilor, medicamentele psihedelice.

Pe lângă trailer, Netflix a lansat și afișul oficial, care este de-a dreptul interesant. Nu-i de mirare că Twitter e plin de meme-uri cu acest afiș, deoarece Gwyneth paltrow pare că iese dintr-un vagin.

Este și o ocazie perfectă prin care internauții aduc critici serviciului de streaming Netflix, în primul rând pentru că promovează un brand care vinde produse dăunătoare sănătății femeii. „Goop“, site-ul de lifestyle creat de actriţa americană, e acuzată că stoarce oamenii de bani vânzând produse care ar avea „proprietăţi miraculoase”. Compania îşi păcălea clienţii prezentând efecte inventate sau neprobate ştiinţific ale unor produse vândute pe internet. Firma a plătit o amendă de 145.000 de dolari pentru vânzarea unor ouă vaginale din jad şi cuarţ şi a unor uleiuri contra depresiei. Articolele despre care procurorii primiseră plângeri sunt un ou de jad şi unul din cuarţ roz, despre care se scria că ”ajută la echilibrul hormonal, la reglarea ciclului menstrual şi măreşte controlul vezicii urinare”, respectiv un amestec de uleiuri esenţiale care ”ajută la prevenirea depresiei”.

Peste 3 milioane de persoane accesează anual site-ul firmei Goop, lansată de Gwyneth Paltrow în urmă cu 10 ani.

Articole asemanatoare
Gwyneth Paltrow
Serviciul britanic de sănătate o acuză pe Gwyneth Paltrow că vinde produse periculoase: „E o șarlatană”
Christ Martin
Chris Martin și Gwyneth Paltrow și-au trimis fiica de 16 ani să lucreze într-un magazin de haine
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow și soțul ei trăiesc separat pentru „a păstra misterul”
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow, cinci lecții de modă pentru un stil vestimentar atemporal

Comenteaza acest articol

Internauții râd de afișul documentarului lui Gwyneth Paltrow: parcă iese din organele intime ale femeii

by Andreea Damian   1 min
0