Tabu
BEAUTYLIFESTYLEPEOPLESlider

Internauții râd de afișul documentarului lui Gwyneth Paltrow: parcă iese din organele intime ale femeii

Numeroase meme-uri au apărut pe Twitter după ce Gwyneth Paltrow apare pe afișul filmului documentar The Goop Lab. Internauții râd de actriță, deoarece aceasta pare să iese dintr-un vagin.

În cazul în care nu știați, Gwyneth se pregătește să lanseze o emisiune nouă pe Netflix, intitulată The Goop Lab. Serialul explorează subiecte universale despre care suntem în mod inerent curioși. „Am adoptat o abordare deschisă pe care am cultivat-o la Goop și am aplicat o viziune diferită cu Netflix ”, a spus actrița americană într-un comunicat. Acesta este produs și prezentat chiar de vedetă, în colaborare cu Elise Loehnen, editorul principal de conținut Goop.

În așteptarea celor șase episoade ale documentarului, Netflix a lansat primul trailer și se pare că abordează o serie de subiecte precum vindecarea energetică, plăcerea sexuală a femeilor, medicamentele psihedelice.

Pe lângă trailer, Netflix a lansat și afișul oficial, care este de-a dreptul interesant. Nu-i de mirare că Twitter e plin de meme-uri cu acest afiș, deoarece Gwyneth paltrow pare că iese dintr-un vagin.

Este și o ocazie perfectă prin care internauții aduc critici serviciului de streaming Netflix, în primul rând pentru că promovează un brand care vinde produse dăunătoare sănătății femeii. „Goop“, site-ul de lifestyle creat de actriţa americană, e acuzată că stoarce oamenii de bani vânzând produse care ar avea „proprietăţi miraculoase”. Compania îşi păcălea clienţii prezentând efecte inventate sau neprobate ştiinţific ale unor produse vândute pe internet. Firma a plătit o amendă de 145.000 de dolari pentru vânzarea unor ouă vaginale din jad şi cuarţ şi a unor uleiuri contra depresiei. Articolele despre care procurorii primiseră plângeri sunt un ou de jad şi unul din cuarţ roz, despre care se scria că ”ajută la echilibrul hormonal, la reglarea ciclului menstrual şi măreşte controlul vezicii urinare”, respectiv un amestec de uleiuri esenţiale care ”ajută la prevenirea depresiei”.

Peste 3 milioane de persoane accesează anual site-ul firmei Goop, lansată de Gwyneth Paltrow în urmă cu 10 ani.

ARTICOLE SIMILARE

Produse naturale

realitatea

Tzancă Uraganu, primele declarații după ce oamenii s-au călcat în picioare la deschiderea fast-food-ului său

Andreea Damian

Actorul Aaron Paul din serialul El Camino a încercat pălinca și i-a plăcut

Dora Constantinovici

Când se redeschide circulația pe Transfăgărăşan

Andreea Damian

Care este numărul maxim de cuvinte din care poate fi compus un prenume. Legea valabilă din 2 mai

Andreea Damian

Costumul de baie cu talie înaltă. Află cum îl porţi pentru a arăta superb

Andreea Damian

Scrie un comentariu