Tabu
PEOPLESlider

Ce i-a interzis Edan Pițurcă mamei sale, Vica Blochina, după ce s-a mutat la tatăl lui

Vica Blochina a suferit enorm, după ce fiul ei adolescent, pe care îl are din relația cu Victor Pițurcă, a decis să se mute la tatăl lui.

În urmă cu ceva timp, Edan a luat decizia de a se muta în casa tatălui său și să locuiască împreună cu acesta și cu soția lui, Maria. Vica Blochina a suferit enorm când a auzit că fiul ei vrea să se mute cu Victor Pițurcă. 

În vârstă de 17 ani, adolescentul nu vrea să fie expus în mediul online de către mama sa, astfel că i-a interzis să posteze fotografii cu el pe rețelele de socializare.

„Perioada cea mai grea noi am depășit-o, suntem foarte bine, nu am voie să pun poze cu el, i-am și zis că măi, mamă, tu cred că vrei să fii președintele României, deci nu-i place deloc să fie cunoscut, să-l vadă lumea, deci nu”, a spus Vica Blochina pentru Spynews.ro.

Deși nu locuiesc împreună, vedeta vorbește foarte des cu fiul ei și îl susține necondiționat în tot ceea ce face. Vica Blochina îi dă sfaturi lui Edan atunci când este cazul și au o relație foarte bună. Chiar dacă a suferit enorm când băiatul a dorit să se mute la tatăl lui, ea i-a respectat decizia. 

„Suntem foarte buni prieteni, are parte de tot sprijinul meu, mereu îmi zice că sunt cea mai deșteaptă mamă din lume, prin orice trece am maturitatea necesară și sunt foarte deschisă, le zic cum e mai bine, dau sfaturile foarte mișto”, a mai zis Vica Blochina.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Vestea momentului! Vlad Gherman o duce la altar pe Oana Moșneagu

Andreea Damian

Brad Pitt și Angelina Jolie, sau „cel mai scump divorț din istoria Hollywoodului”

Andreea Damian

Mestesuguri – fotografii de Sorin Onisor

realitatea

Scriitoarea israeliană Zeruya Shalev – premiul Jan Michalski pentru Literatură 2019

realitatea

Fostul toboșar al trupei Proconsul a murit la doar 42 de ani

Andreea Damian

Fotografie – Cristiana Apostol

realitatea

Scrie un comentariu