Tabu
PEOPLESlider

Imagine rară cu fiica vitregă a Mihaelei Borcea. Cum arată Beatrice și cu ce se ocupă

Mihaela Borcea și-a surprins fanii de pe contul de socializare, după ce a publicat imagini cu Beatrice, fiica partenerului ei, Sorin Rap. 

Fosta soție a omului de afaceri Cristi Borcea i-a transmis un mesaj în mediul virtual, alături de care a atașat imagini cu toată familia.

„Frumoasa mea fiică vitregă Beatrice nu avem același sânge, dar împărtășim aceeași dragoste și acesta este singurul lucru care contează cu adevărat într-o FAMILIE. Draga mea fetiță mă bucur că te am în viața mea, iar astăzi cu prilejul celei de-a 26-a aniversări iți doresc să strălucești de fericire, să-i cucerești pe cei din jur cu frumusețea ta și să uimești lumea înconjurătoare cu bunătatea ta. Draga mea, îți doresc tot ce-i mai bun în viață, și mai ales sănătate, fericire, împlinire și armonie sufletească. La mulți ani!”, a scris Mihaela Borcea pe contul de socializare.

Imagine

„PUIUL MEU FRUMOS, am închis ochii pentru un moment și când i-am deschis, o persoană în toată firea stătea în locul în care mai ieri era un copilaș drăgălaș. Acum nu te mai pot duce în brațe, dar cu siguranță te duc oriunde cu mine în inima mea! Mi-ai oferit atâtea motive de mândrie! Și momentul în care sunt cel mai mândru este atunci când spun tuturor că ești fiica mea! TE IUBESC acum și pentru totdeauna! La mulți ani REGINA SUFLETULUI MEU!!!”, a transmis Sorin Rap, fost polițist, pe reţelele sociale.

Beatrice Rap are 26 de ani și este absolventă a Facultăţii de Drept.

Mihaela Borcea se căsătorește religios cu Sorin Rap, bărbatul cu care are o relație de aproximativ nouă ani. Într-un interviu pentru Cancan, fosta soție a lui Cristi Borcea a dezvăluit și motivul pentru care nu face cununia civilă.

„Va avea loc o slujbă la biserică, pentru că nu poți trăi în păcat. Eu sunt cu frica lui Dumnezeu”, a declarat fosta soție a lui Cristi Borcea, care exclude o cununie civilă cu Sorin Rap. „Fără acte. Acestea nu țin loc de dragoste”, a completat ea.

În anul 2011, Mihaela Borcea și omul de afaceri Cristi Borcea au divorțat. Chiar dacă s-au separat, ei au continuat să aibă o relație bună de dragul copiilor lor, dar și de dragul afacerilor.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Anamaria Georgescu o nouă aniversare specială

Tabu Tabu

Cum sa te machiezi pentru fotografii reusite

realitatea

Geneva LIVE ⎢ Un spectacol de operă cu o scenografie superbă

Ciocîrlan

Dana Săvuică, detalii exclusive despre povestea ei de dragoste

Tabu Tabu

Ce a postat Jador pe internet la doar câteva zile de la anunțul că se retrage din muzică

Andreea Damian

Butoane de panică pentru soțiile microbiștilor, odată cu începerea Euro 2024

Andreea Damian

Scrie un comentariu