Tabu
Image default
PEOPLESlider

Delia, anunț neașteptat: „Sunt însărcinată”

Momente fără precedent la emisiunea iUmor. Delia i-a lăsat pe toți mască după ultimele declarații făcute referitoare la sarcină. Profitând de o întrebare pe care a primit-o din partea colegilor ei, artista a dat un răspuns amuzant, care i-a șocat pe telespectatori.

”Sunt însărcinată!”, îi anunța Delia pe colegii săi de la iUmor. Mihai Bendeac a întrebat-o imediat: ”Ești însărcinată?”. Delia a continuat: ”Am un bebe”, moment în care își pune mâinile în jurul burții, cu zâmbetul pe buze. Mihai Bendeac continuă discuția: ”Adică Matache nu o să mai fie Matache”, iar Şerban Copoţ l-a ”completat” pe actor: ”(Ma)Matache”.

Delia Matache a împlinit nouă ani de la nuntă, dar nu a făcut până acum niciun copil. Artista nu a devenit mamă până la vârsta de 39 de ani, iar despre motive vorbind chiar mama ei. Iată ce zice mama ei despre acest subiect.

Delia își dorește copil, dar când o vrea Dumnezeu! Nu vreau să mă mai bag în casa ei! Mă ceartă mereu că vorbesc în numele ei!”, a spus Gina Matache.

Cu ocazia împlinirii a nouă ani de la căsătorie, Delia și Răzvan Munteanu i-au luat cu ei în vacanță și pe sora Deliei, Oana, și pe soțul acesteia. Destinația aleasă a fost Sardinia. Cea care i-a dat de gol a fost chiar mama Deliei, Gina Matache, care a rămas acasă, să aibă grijă de copiii Oanei.

„Delia a plecat în Sardinia și a luat-o și pe sor-sa cu bărba-su cu ea. Așa că eu am rămas bonă! Fetele mele nu mi-au cerut sfatul niciodată! Au făcut doar ce le-a tăiat capul și după m-au anunțat și pe mine! Delia nu are nicio treabă cu banii. Când se termină, pune mâna pe telefon și sună la Răzvan să-i pună bani pe card. E risipitoare Delia, e pe lux și opulență, mai ales cu vacanțele”, a declarat mama Deliei într-o emisiune tv.

ARTICOLE SIMILARE

Turismul responsabil: o nouă viziune a călătoriilor

Andreea Damian

Tutorial machiaj: Less is more

realitatea

Drake s-a dat la Heidi Klum. Cum a reacționat fotomodelul la avansuri

Andreea Damian

Fiul lui Adrian Mutu se iubește cu o româncă. Cine e iubita secretă a lui Mario

Andreea Damian

Femeile din Japonia luptă pentru dreptul de a purta ochelari la locul de muncă

Andreea Damian

Rihanna și Adam Selman lansează o colecție de lenjerie „Jucăușe, dulci și sexy”

realitatea

Scrie un comentariu