Home > Agenda > Justin Bieber va lansa un documentar pe YouTube despre crearea noului său album

Justin Bieber va lansa un documentar pe YouTube despre crearea noului său album

justin bieber

Justin Bieber va lansa un serial documentar despre crearea noului său album pe YouTube la sfârșitul lunii ianuarie. Seria se va numi „Justin Bieber: Seasons” și dezvăluie lumii detalii despre ultimii patru ani din viața artistului canadian care s-a afirmat în muzică acum mai bine de un deceniu.

YouTube a anunțat marți că serialul documentar „Justin Bieber: Seasons” va debuta pe 27 ianuarie. Serialul va avea 10 episoade și prezintă imagini cu Justin Bieber înregistrând primul său album de după cel lansat în 2015.

În trailerul documentarului puteți vedea că Bieber este întrebat ce s-a întâmplat cu el în ultimii patru ani. În 2015 și-a anulat turneul pentru că nu-i mergea bine. De atunci nu a mai lansat un nou album. „Poate că oamenii aruncă o privire asupra lumii sale urmărind acest serial”, spune soția lui Bieber, Hailey în trailer.

Reprezentanții YouTube spun că „serialul va prezenta scene din viața privată a lui Bieber, inclusiv filmări de la nunta sa și imagini cu cercul său de prieteni”. Artistul, în vârstă de 25 de ani, a lansat cu această ocazie și piesa „Yummy”.

 

View this post on Instagram

 

Seasons. #2020. @youtube

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Justin Bieber a anunţat că va reveni anul viitor pe scenă cu un turneu care va avea loc în America de Nord în perioada mai – septembrie. Starul canadian a lansat deja prima piesă pe 3 ianuarie, „Yummy”.

Justin Bieber a luat o pauză de la muzică în 2017, după ce a anulat ultimele 14 concerte din turneul mondial „Purpose”. La începutul acestui an, Bieber a spus că se îndepărtează de muzică pentru a se concentra pe vindecarea sa mentală.

Articole asemanatoare
justin bieber
De Valentine’s Day, Justin Bieber și soția sa Hailey dezvăluie regulile de la care nu se abat în dormitor
Justin Bieber
Justin Bieber este primul artist cu 50 de milioane de abonați pe YouTube
Justin Bieber
Justin Bieber revine în 2020 cu un album nou și un turneu muzical
jobstoppers
Ce este fenomenul jobstoppers, promovat de Justin Bieber și Rihanna și care afectează tinerii

Comenteaza acest articol

Justin Bieber va lansa un documentar pe YouTube despre crearea noului său album

by Andreea Damian   1 min
0