Tabu
LIFESTYLE

Leerdammer, irezistibil pana la ultima felie!

Esti un pofticios prin definitie sau un pasionat de arta culinara? Esti atat de incantat de tot ce inseamna mancare incat e suficient sa iti spuna cineva numele unui preparat si deja ti-l imaginezi in diverse combinatii, care de care mai gustoase, mai deosebite? Atunci cu siguranta esti permanent interesat sa descoperi secrete care sa dea un plus de savoare preparatelor preferate.

Branza Leerdammer de origine olandeza este cea mai recenta descoperire in materie de branzeturi. Lansata de curand in Romania, Leerdammer are un gust special, ușor dulceag, cu note de nuci. Leerdammer este alegerea perfecta pentru iubitorii de combinatii gustoase in sandvisuri. De asemenea, poate fi folosita in salate, ca topping delicios pentru paste, pizza sau in retete mai sofisticate ori servita ca aperitiv sau desert, alaturi de un pahar de vin.

Leerdammer este un produs pe baza de lapte de vaca, are un continut de grasime de 45% si este bogata in calciu. Nu are adaos de conservanti si contine mai putin de 0,1% lactoza.

Leerdammer este disponibila in 4 arome: Original, Light life, o varianta mai usoara care are cu 38% mai putina grasime decat varianta Original, Delacrème, cu o textura mai cremoasa, pentru “connaisseurs”, si Caractère care ofera un gust mai puternic, datorita perioadei mai lungi de maturare. Produsul este disponibil in felii pre-ambalate, intr-un pachet resigilabil, pastrandu-si astfel prospetimea si gustul irezistibil pana la ultima felie.

Leerdammer este produsa in Olanda de Bel Group si distribuita in Romania de Danone. Este lider pe segmentul branzeturilor feliate in Europa de Vest.

ARTICOLE SIMILARE

Cum a slabit Sore 10 kilograme!

Razvan Simion are o familie superba! Cum arata sotia lui si cei doi copii!

Cum arata Kim Kardashian fara pic de machiaj

Girls code: 3 idei de cadouri pentru cea mai buna prietena

realitatea

OANA ROMAN a fost parasita de sotul mai tanar cu 11 ani!

Primele femei saudite și-au obținut permisele de conducere auto. FOTO

Andreea Damian

Scrie un comentariu