Tabu
Image default
CULTURE

Un nou spectacol „Scooby-Doo si Misterul Piramidei”

Veste buna pentru fanii misterelor! La cererea publicului, organizatorii au anuntat al doilea spectacol „Scooby-Doo si Misterul Piramidei”, sambata, 21 Martie 2015 la Sala Palatului. Biletele pentru acest show au fost deja puse in vanzare in reteaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online.

Fa parte din gasca misterelor de la „Mistere S.R.L” si Velma te va invata totul despre istorie. Otto, expertul in egiptologie, iti va dezvalui multe secrete despre faraoni, piramide si descifrarea hieroglifelor iar pe Fred il poti ajuta cu cele mai trasnite inventii. Alaturi de Daphne vei oferi sfaturi de infrumusetare mumiilor iar pe expertii incontestabili in gastronomie – Scooby si Shaggy ii vei ajuta sa schimbe sandvisurile de un metru cu kebab si alte delicii.

Spectacolul, produs de Warner Bros, este unul de mare amploare si elaborat cu multa atentie pentru detalii, cu un scenariu de actiune presarat de momente umoristice, cu doze de suspans si aventura, cu muzica si comedie, si cu multe alte surprize, totul pentru o seara de neuitat petrecuta in familie.

Scooby-Doo si Misterul Piramidei ii asteapta pe toti spectatorii, cu mic, cu mare sa desluseasca alaturi de Scooby, Fred, Velma, Shaggy si Daphne enigmele din Egipt intr-un eveniment cu totul si cu totul special la Sala Palatului pe 20 si 21 Martie 2015

.

ARTICOLE SIMILARE

Run, Lolita, Run!

Sărbătoritul zilei

realitatea

Black Eyed Peas, la Untold fără Fergie. will.i.am, hotărâre ce afectează trupa

Andreea Damian

Cafeaua Jacobs da tonul la joaca!

realitatea

Sărbătoritul zilei de 16 iunie

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Scrie un comentariu