Tabu
FASHION

Trend Alert: Graphic T-shirt

T-shirturile cu sloganuri au fost în mare vogă vara trecută, dar în acest sezon trendul merge mai mult pe grafic.

Așa că obișnuiți-vă cu desenele originale și spuneți la revedere cuvintelor de pe tricouri. Dacă aveți nevoie de inspirație în privința acestui look, luați exemplu de la Natalie Portman care, de curând, a purtat un t-shirt oversized cu un smiley desenat și o pereche de colanți denim. Un alt exemplu ar fi Chloe Sevigny care a preferat un tricou graphic mulat pe care l-a băgat în pantalonii cu talie înaltă. Kate Moss și Cheryl Cole au fost și ele fotografiate în timp ce purtau acest trend.

Cheryl a asortat t-shirtul cu o pereche de skinny jeans și un cardigan oversized, în timp ce Kate a ales un t-shirt cu portretul schițat al lui Mae West. Ceea ce e minunat la acest trend este faptul că un graphic t-shirt merge la absolut orice. De la fuste, pantaloni scurți, colanți la sacouri, cardigane și veste. Încercați un t-shirt oversized la care să asortați o centură și o vestă cu o pereche de skinny jeans, pentru un look rock-chic.

Acest trend poate fi chiar și glam. Alegeți un tricou mărime mai mică la care să asortați o geantă oversized, o pereche de sandale gladiator cu tocuri înalte, colanți și accesorii multe.

ARTICOLE SIMILARE

Pandantive chic de pe un site cu comori kitch-chic

realitatea

Vanessa Paradis în Marie Claire US de mai

realitatea

Pijamale în avion: ținuta perfectă pentru călătorii

Andreea Damian

Cum intelegem limita intre senzualitate si vulgaritate?

realitatea

GAP la Băneasa Shopping City

realitatea

Cum obțin de fapt vedetele rochiile pentru Oscaruri și ce se întâmplă cu ele după ceremonie

Andreea Damian

Scrie un comentariu