Home > Fashion > Pijamale în avion: ținuta perfectă pentru călătorii

Pijamale în avion: ținuta perfectă pentru călătorii

pijamale

Ai crede că pijamalele sunt potrivite mai degrabă pentru somnul de noapte, nicidecum pentru călătoria cu avionul. Însă în anumite condiții de zbor – cum ar fi cel peste Ocean – confortul primează.

De aceea, nu ar trebui să te mire de alegerea pe care a făcut-o Sophie Turner, binecunoscută pentru rolul Sansei Stark din serialul Game of Thrones. Actrița în vârstă de 23 de ani a sosit pe aeroportul internațional din Incheon, Coreea de Sud îmbrăcată cu o pijama verde din satin. A asortat ținuta cu o pereche de ochelari de soare, cel mai probabil pentru că abia s-a trezit din somn?

Oricum ar fi, cârcotași au existat cu duiumul, comentându-i alegerea vestimentară neinspirată. Unii au considerat că Sophie nu are „clasă”, alții că arată „oribil” îmbrăcată așa. Cineva i-a lăudat ținuta, comentând că acesta este modul lei de a se îmbrăcat pentur un zbor lung. De acord, într-un anume sens. Sophie Turner s-a îmbrăcay în pijamale ca să fie în rând cu o tendință care a crescut în ultimul deceniu, de la podium până la porțile liceului, deși încă e adoptată cu multă reținere.

Aceste pijamale sunt alegerea perfectă când urmează un zbor de 11 ore, dar trebuie să fii pregătită și pentru întâlnirea cu fotografii de pe aeroport. Chiar și-așa, pentru unii din nou care nu suntem întâmpinați pe aeroport de o căruță de paparazii, pijamalele sunt o alegere bună pentru un zbor lung.

O alternativă la pijamale este loungewear-ul, piesa vestimentară preferată de generația „căștilor în urechi”. Priviți la Selena Gomez, care zboară între Statele Unite și Europa îmbrăcată în salopetă lejeră. O alegere fabuloasă și confortabilă –  deși e de evitat să porți loungewear la o cină cu pretenții.

Alte opțiuni vestimentare pentru un zbor confortabil le reprezintă șalurile și boilersuitul.

Nu vă faceți griji că vă veți face de rușine pe avion. Moda s-a mai relaxat,accentul cade pe confort. Data viitoare când trebuie să urcați în avion, profitați și purtați cea mai pretențioasă pijama pe care o aveți în garderobă.

 

Articole asemanatoare
sophie turner
Sophie Turner, Sansa din Game of Thrones, va deveni mămică
avion
Primul avion electric a fost testat cu succes în Canada
Schimbări climatice: Companiile aeriene acuzate de ipocrizie
bebelușii
O companie aeriană ne încurajează să fim mai puțin toleranți cu bebelușii care călătoresc pe avion

Comenteaza acest articol

Pijamale în avion: ținuta perfectă pentru călătorii

by Andreea Damian   1 min
0