Tabu
BEAUTY

Sharon Stone, atrăgătoare și la 60 de ani. Ritualuri de îngrijire personală

Sharon Stone a împlinit recent 60 de ani, dar încă arată extraordinar de bine. Actrița, care făcea furori în „Basic Instinct” în anii ‘90, a rămas suplă, chipul îi e mereu proaspăt și își permite să-și dezgolească trupul cu dezinvoltură.

Cu ocazia aniversării a 60 de ani, vedeta a realizat un pictorial sexy îmbrăcată sumar la Mondrian Hotel din Los Angeles. Deși e trecută de prima tinerețe, artista a reușit să păcălească trecerea timpului. Unii jurnaliști spun că are multe operații estetice, în timp ce alții cred că e vorba de o moștenire genetică extraordinară.

sharon stone pictorial

Jurnaliștii The New York Times au stat de vorbă cu ea și au descusut-o de toate secretele ei de frumusețe, pentru a afla cum reușește să se mențină în formă perfectă atât de marele ecran, cât și în viața de zi cu zi. Sharon Stone a vorbit despre ritualurile sale de îngrijire personală și  produsele cosmetice preferate.

Îngrijire personală

Dimineața după duș aplică loțiunea de corp revitalizantă Shiseido. Pentru față, actrița folosește Weleda, La Mer sau Neutrogena cu SPF 15, dacă aerul de afară e uscat, iar în restul timpului preferă cremele de la Eucerin. De asemenea, frecventează saloanele de masaj foarte des.

Make-up

Alegerile ei sunt în funcție de intervalul zilei. Ca bază pentru machiaj, preferă gelul tonic fără uleiuri Chantecaille, iar petele de pe ten le ascunde cu un corector Koh Gen Do. În trusa sa cu produse de make-up se regăsesc farduri, mascara și fonduri de ten de la Sisley, IT Cosmetics și Nars, iar buzele le răsfață cu un ruj Chanel și un ruj lichid de la Anastacia Beverly Hills (n.r Anastacia Soare).

sharion stone atragatoare

Parfum

E fidelă parfumul Chanel No. 5 și Dange Rose de la Blumarine.

Părul

Actrița preferă tunsorile scurte, îndrăznețe. A renunțat la părul lung cu mulți ani în urmă.

Alimentație și condiție fizică

Sharon Stone nu bea cafea deloc, ocazional consumă băuturi carbogazoase și alcool, dar mănâncă ciocolată neagră și carne. Adoră ceaiul, pe care îl îndulcește uneori cu zahăr. Vedeta este o persoană foarte activă, care practică cu regularitate sport. Pilates-ul este marea ei dragoste, pe care îl practică acasă ori la sala de gimnastică.

 A jucat un rol memorabil în „Basic Instinct”

Primul mare rol al lui Sharon Stone a fost Lori în blockbuster-ul „Total Recall” (1990). În acelaşi an, a pozat nud pentru revista Playboy. Peste numai doi ani, a jucat unul dintre cele mai memorabile roluri ale sale, cel al scriitoarei Catherine Tramell din „Basic Instinct”.

sharon stone

Totuşi, rolul vieţii sale a fost Ginger McKenna, în filmul ”Casino” al lui Martin Scorsese, în care l-a acompaniat pe Robert De Niro. Acest rol i-a adus prima și singura nominalizare la Oscar, precum şi Globul de Aur pentru Cea mai bună actriţă a anului 1996. În 1998, a jucat în ”Mighty”, pentru prestaţia sa fiind nominalizată la Globul de Aur, performanţă reuşită şi în 2000 pentru filmul ”The Muse”. În 2004, a obţinut Premiul Emmy pentru rolul din serialul ”The Practice” la categoria Cea mai bună actriţă invitată. Printre cele mai recente filme în care a fost distribuită se numără: ”Bobby” (2006); ”Lovelace” (2013) şi ”Fading Gigolo” (2013). În 2018, poate fi urmărită în mini-seria ”Mosaic” în rolul Olivia Lake, autoare şi ilustratoare de cărţi pentru copii.

sursa foto Instagram

ARTICOLE SIMILARE

Zăvo şi-a pus un kilogram de silicon in sâni!

FEMEIA-hipopotam a slabit 76 kg si e supermodel! FOTO!

Tunsori atemporale perfecte pentru această toamnă

Andreea Damian

ANDREEA RAICU – a treia schimbare de silicoane

Gwyneth Paltrow, de 50 de ani, dezvăluie secretul tenului său fără cusur

Andreea Damian

Chipul Andei Adam, plin de riduri. Nici machiajul nu o mai ajută

Scrie un comentariu