Tabu
LIFESTYLE

Sprâncenele metalice, cel mai recent trend de pe Instagram

Cea mai recentă tendință de pe Instagram o reprezintă sprâncenele metalice, adică sprâncenele accesorizate cu diferite accesorii de birou și mercerie, cum ar fi ace de birou, capse, sârmă sau bolduri.

Această tendință de a evidenția sprâncenele cu metale a fost lansată de utilizatoarea Milan Bauranov, care a vrut să împărtășească aspectul hardware metallic, pe care nu-l vede deloc înfricoșător. Milan Bauranov a decis să împărtășească aspectul metalic pe Instagram și este ceva care, cu siguranță, nu pare a fi ceva care ar fi înfricoșat acasă.

Acest trend de sprâncene accesorizate cu metale a prins repede adepți, despre care spun că oferă un aspect rece, dar creative și le pun în valoarea ochii. Tânăra a folosit tot ce se putea găsi pe birou în multe dintre creațiile sale. Detaliile par să fie lipite pe sprânceană pentru a se asigura că nimic nu cade.

Cel mai extrem model al ei este cel cu 11 priercinguri aliniate pe sprânceană. Utilizatorii de pe Instagram au crezut că Milan Bauranov și-a trecut inelele de metal prin piele, însă modelul e realizat cu ajutorul unui adeziv prietenos cu pielea.

Sursa foto Instagram

ARTICOLE SIMILARE

Kitul de îngrijire la domiciliu împotriva COVID-19

Andreea Damian

Ora de iarnă 2023. Când se dă ceasul înapoi în România

Andreea Damian

GRANDPRIX ORIGINALS s-a lansat în România

Alimente rafinate si scumpe

realitatea

Ducesa KATE e foc si para: “Bei prea mult! Nu las copilul cu tine!”

Soluția 100% naturală care te scapă de mucegaiul din locuință pentru totdeauna

Andreea Damian

Scrie un comentariu