Tabu
PEOPLESlider

Meryl Streep, adevărata poveste din spatele mariajului ei

Meryl Streep și Don Gummer au demonstrat că iubirea adevărată și parteneriatul sunt posibile într-o relație. Sunt împreună de aproape 40 de ani, dar se adoră ca-n prima zi.

Una dintre cele mai iubite și respectate figuri din industria cinematografică este o femeie împlinită. Are o relație minunată care durează de 4 decenii și se bucură de un succes răsunător. În vârstă de 68 de ani, actrița deține 3 statuete Oscar și recordul celor mai multe nominalizări la Premiile Oscar, 21 la număr.

De-a lungul carierei sale de succes, Meryl Streep a fost sprijinită necondiționat de soțul ei, Don Grummer. În anul 1978, Meryl a fost devastată de moartea iubitului ei, John Cazale, răpus de cancer pulmonar. Aceasta a plâns pe umărul prietenului acestuia, Don Grummer, iar în timpul filmărilor pentru „Kramer Vs. Kramer” (1979), Meryl Streep care avea 29 de ani, a decis să se mute în apartamentul lui Don Grummer. La 6 luni de la decesul lui Cazale, Meryl și Don s-au căsătorit în grădina casei părintești în septembrie 1978, potrivit People.

Multe persoane s-au mirat cât de repede cei doi s-au căsătorit, inclusive mama ei, dar cuplul a demonstrat cât de puternică e relația lor. Cei doi s-au sprijinit reciproc indiferent de circumstanțe. Dovadă stau anii petrecuți împreună și cei patru copii pe care îi au: Henry Wolfe, de 36 de ani, Mamie , de 32 de ani, Grace, de 29 de ani, și Louisa, de 24 de ani.

La fiecare apariție a cuplului pe covorul roșu, fotografii surprindeau doi oameni fericiți, mereu cu zâmbetul pe buze. Don Gummer s-a aflat lângă Meryl Streep ori de câte ori aceasta înregistra câte un succes și i-a dovedit că se poate baza oricând pe el.

 

Meryl Streep, în „Diavolul se îmbracă de la Prada”

ARTICOLE SIMILARE

Vopsirea părului | 9 greșeli care te fac să arăți mai în vârstă

Andreea Damian

Emily Burghelea a ajuns pe perfuzii, la spital. Ce s-a întâmplat

Andreea Damian

Care e cel mai mare regret al lui Mihai Sturzu, fost membru Hi-Q

Andreea Damian

Ashton Kutcher a salvat 6.000 de copii din mâinile traficanţilor de persoane

Andreea Damian

Bucurestiul in weekend, 7-9 octombrie

realitatea

Coșmarul naționalei de fotbal feminin: jucătoarele prind lotul dacă fac sex cu șefii din federație

Andreea Damian

Scrie un comentariu