Home > Agenda > Bucurestiul in weekend, 7-9 octombrie

Bucurestiul in weekend, 7-9 octombrie

Weekend-ul bate la usa, iar cum romanul este petrecaret din fire, a venit momentul sa discutam despre locurile unde isi poate dezlantui energia tinuta in frau toata saptamana. Bucurestiul este universul evenimentelor, deci ce-ar fi sa aruncam un ochi asupra a ceea ce urmeaza sa se intample weekend-ul aceasta aici?

Vineri se da startul distractie. Iata ce e de facut vineri prin Bucuresti:

Proconsul in concert la Sala Palatului!

Calitatea nu se demodeaza niciodata, iar cei de la Proconsul vor sa demonstreze asta astazi, 7 octombrie, de la ora 19:00, la Sala Palatului, intr-un concert „bun si simplu”. Cei 17 ani de activitate nu i-au aruncat in umbra, Proconsul pastrandu-si identitatea de-a lungul timpul prin melodii ce au fost fredonate neincetat de mii de oameni.

Mandinga la Beraria H!

Mandiga revine cu un amalgam de nationalitati si cu o noua solista, Barbara. Cu muzicieni romani, cubanezi si spanioli si cu 13 ani de activitate, Mandinga te invita la un show exploziv azi, 7 octombrie, de la ora 20:30 la Beraria H. Preturile biletelor sunt de 20 de lei, pentru acces general cu loc la masa, respectiv 40 de lei, in fata scenei cu loc la masa.

Anim’est!

Incepand cu 7 octombrie incepe cel mai dinamic festival de film din capitala si singurul care pune animatia in centrul atentiei. Pe langa cele mai premiate animatii din ultima vreme, workshop-uri si prezentari, instalatii si concerte, editia de anul acesta este dedicata pisicilor si contine un program consistent de scurtmetraje dedicate felinelor. Evenimentul va avea loc la CinemaPro, Cinema Elvira Popescu, Cinemateca Eforie, Club Fabrica.

Sambata se pastreaza ritmul distractiei:

Dance Music Mix by Dj Vania

Sambata, incepand cu ora 19:00, la The Palm, in cadrul Therme Bucuresti, incepe distractia: pe ritmuri dance mixate de Dj Vania energia atinge cote maxime! Accesul la eveniment este inclus in tariful de intrare pentru The Palm.

Impro Show in Ceainarie!

Echipa de improvizatie Improvisneyland te asteapta in Ceainaria ARTea la o portie calda de ras. Sambata, de la ora 20:00, are loc un show 100% improvizat si 100% interactiv, poate si 100% din pasiune, dar de asta te vei convinge singur. Biletele la acest spectacol sunt improvizate sub forma de donatii.

Cand timpul nu se misca

Sambata, de la ora 19:30, la Teatrul Odeon, va avea loc piesa „Cand timpul nu se misca” de Donald Margulies, in regia lui Vladimir Anton. Distributie:  Alina Berzuteanu, Marius Stanescu, Adrian Titieni, Ioana Anastasia Anton. Scenografia: Tudor Prodan. Pretul biletelor este de 21,20 de lei, respectiv 12,72 de lei.

Duminica, 9 octombrie, volumul muzicii scade, relaxarea revine in prim-plan.

Speed Dating in Centrul Vechi

La Jack’s Pub, de la ora 18:00, va avea loc o sesiune de speed dating ce presupune minim 7 intalniri intr-o singura seara. Fiecare participant primeste la sosire un formular pe care il completeaza pe parcursul intalnirilor cu numele celor pe care i-a cunoscut si o nota de apreciere a compatibilitatii dintre ei. Fiecare fata are locul ei la cate-o masa, iar baietii se rotesc la mese la interval de 7 minute. La sfarsitul sesiunii de seepd dating, echipa SingleBell strange formularele, iar a doua zi participantii primesc rezultatul intalnirii. Taxa de participare include un bon de consumatie in valoare de 10 lei.

Articole asemanatoare
weekend
Șapte lucruri de făcut în weekend ca să începi săptămâna în forță
Bucurestiul in weekend, 17-19 februarie
Bucurestiul in weekend, 03-05 februarie
Bucurestiul in weekend, 27-29 ianuarie

Comenteaza acest articol

Bucurestiul in weekend, 7-9 octombrie

by realitatea   2 min
0