Tabu
PEOPLESlider

Katie Holmes reunește gașca Dawson’s Creek. Cum arăta actrița la primul ei rol

Katie Holmes a devenit nostalgică după anii tinereții, după ce a postat pe contul ei de Instagram o fotografie de la începuturile carierei sale actoricești. Actrița de 39 de ani, mamă a unei fetițe de 11 ani, arată complet diferit de tânăra surprinsă în imagine.

Avea doar 19 ani când i-a fost făcută această fotografie și se afla la primul ei rol din carieră. Poza, în care apar colegul ei de platou James Van Der Beek și producătorul Kevin Williamson, a fost realizată în timp ce se filma primul episode din serialul Dawson’s Creek. Fosta soție a lui Tom Cruise a mărturisit că le va rămâne veșnic recunoscătoare pentru tot ceea ce a făcut echipa pentru ea.

Serialul, care l-a avut ca protagonist pe Van Der Beek în rolul lui Dawson Leery, a debutat în ianuarie 1998 și a fost difuzat până în mai 2003.

La 20 de ani de la respectiva fotografie, Katie Holmes e o femeie pe picioarele ei. După ce a fost căsătorită cu Tom Cruise, cu care are o fiică, vedeta a început o relație amoroasă cu actorul Jamie Foxx. Cei doi se gândesc serios la căsătorie și la un copil, scrie New York Post.

Și pe plan professional îi merge bine. Katie Holmes a semnat cu televiziunea  Fox pentru a juca în primul ei serial după 15 ani de la încheierea filmărilor la Dawson’s Creek.

Cu ocazia aniversării a 20 de ani de la prima difuzare a serialului, cei patru actori (și alți câțiva din roluri secundare) s-au reunit pentru un material special realizat de revista Entertainment Weekly, fiecare dintre aceștia pozând și separat, pentru coperta lor proprie.

Dawson’s Creek e serialul care i-a ținut lipiți de televizoare pe americani, însă a făcut furori și în România.  Creat de Kevin Williamson, cel care se află și în spatele unui alt serial de mare succes, The Vampire Diaries, Dawson’s Creek este povestea a patru adolescenți din Massachusetts, care se luptă cu diversele probleme și obstacole de care se lovesc la această vârstă. Serialul a fost lansat în 1998 si a rulat pe micile ecrane 5 ani, timp în care a câștigat 14 premii și atrăgea o audiență în medie de 5 milioane de telespectatori pe episod pentru canalul WB  (actualul CW). În România a fost difuzat de PRO TV în 1999.

Katie Holmes a interpretat-o în serial pe Joey Potter, în timp ce personajul principal, Dawson, a fost jucat de actorul James Van Der Beek (41 de ani). Michelle Williams (37 de ani) i-a dat viață blondinei Jen Lindley, iar Joshua Jackson (39 de ani), fostul iubit al lui Diane Kruger, l-a interpretat pe Pacey Witter.

ARTICOLE SIMILARE

Muntele de gunoi din India va fi în curând mai înalt decât Palatul Taj Mahal

Andreea Damian

IT 2 încasări de 16,5 milioane de dolari din primele lansări internaționale

realitatea

Microsoft a implementat săptămâna de lucru de 4 zile în Japonia și a mărit productivitatea cu 40%

Andreea Damian

Delia și-a umilit public soțul. Reacția spumoasă a lui Răzvan Munteanu

Andreea Damian

Meghan Markle şi Prinţul Harry au recunoscut că au minţit în interviul pentru Oprah

Andreea Damian

Celine Dion va fi celebrată într-un film biografic

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu