Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Celine Dion va fi celebrată într-un film biografic

Celine Dion

Comediana franceză Valérie Lemercier pregătește un film documentar despre Celine Dion. Producția va avea un buget de 23 de milioane de dolari și va fi lansată cel târziu în 2020, anunță Variety. Cântăreața canadiană a fost de acord cu acest proiect și a oferit studiourilor French Gaumont dreptul de a-i folosi cântecele.

„The Power of Love” va fi inspirat din viața artistei din Quebec, de la nașterea sa, copilăria modestă petrecută în Quebecul anilor ’60 până la accensiunea fulminantă și relația cu managerul și soțul ei, Rene Angelil.

Într-un interviu pe care l-a acordat în martie 2018 la o emisiune de radio, actrița și regizoarea Valérie Lemercier a mărturisit că ea însăși o va interpreta pe faimoasa cântăreață  -„de la 5 la 55 de ani” -, dar personajul se va numi „Aline God”.

Lemercier a mai sugerat că va introduce în film mai multe elemente comice, fiind foarte mișcată de „destinul incredibil” al lui Celine Dion. Regizoarea dorește, de asemenea, să acorde o atenție deosebită relației dintre artistă și regretatul ei soț, precum și relației cu mama sa.

Filmele care prezintă ascensiunea unei celebrități pe scena muzicală au devenit foarte populară. Priviți ce succes are „Bohemian Rhapsody”, filmul despre Freddie Mercury și laureat cu un Glob de Aur la categoria cel mai bun film. Se pregătește un film și despre Elton John, „Rocket Man”.

Celine Dion, cea mai bine vândută cântăreață a tuturor timpurilor

Celine Dion devenit cunoscută în anii ’80 după câștigarea concursurilor Yamaha World Popular Song Festival și a Eurovisionului. În anii ‘90 a obținut succes la nivel mondial după lansarea câtorva materiale discografice de succes în engleză și franceză, devenind unul din cei mai bine vânduți cântăreți din istoria muzicii.

În 2004, după ce albumele sale au fost comercializate în peste 175 de milioane de copii, Dion a primit în cadrul premiilor World Music Awards distincția Chopard Diamond Award pentru că a devenit cea mai bine vândută cântăreață a tuturor timpurilor.

În aprilie 2007, Sony BMG a anunțat că vânzările materialelor discografice ale lui Dion au depășit 200 de milioane de copii. Iar in martie 2018, presa internațională a speculat ca vânzările lui Dion au depășit 250 de milioane de copii în intreaga lume, confirmarea acestui fapt fiind vizibilă pe pagina celor de la billboard.com.

Valérie Lemercier, distinsă cu două premii César

Valérie Lemercier (54 de ani) este o actriță, scenaristă și cântăreață de origine franceză. Aceasta a fost distinsă de două ori cu Premiul César pentru cea mai bună actriță în rol secundar: în 1994 pentru rolul din „Les Visiteurs” și în 2007 pentru „Fauteuils d’orchestre”. Aceasta a lansat în 1996 primul ei album musical –  Valérie Lemercier chante – și a colaborat cu diferiți artiști.

ARTICOLE SIMILARE

Michelle Pfeiffer nu mai poartă parfum de 10 ani

Andreea Damian

Andreea Bălan a avut garden party în curtea casei cu ocazia zilei de nașterei

Tabu Tabu

Neutralitatea corpului devine pozitivitatea noului corp

Andreea Damian

Clitorisul nu este doar pentru plăcere. Este vital pentru supraviețuirea rasei umane

Andreea Damian

Regizorul Bohemian Rhapsody, acuzații grave de agresiune sexuală împotriva minorilor

Andreea Damian

Tendința sezonului primăvară-vară 2021: UPCYCLING-ul

Andreea Damian

Scrie un comentariu