Home > Agenda > Un film despre Michael Jackson, în pregătire

Un film despre Michael Jackson, în pregătire

Michael Jackson

Producătorul peliculei Bohemian Rhapsody pregătește un lungmetraj biografic dedicat lui Michael Jackson. Producătorul Graham King a achiziţionat drepturile de producţie, inclusiv fundalul muzical, de la fondul care administrează averea lui Michael Jackson, pentru a realiza un film despre viaţa sa.

King l-a cooptat în acest proiect pe John Logan, regizorul filmelor de succes „Gladiator” și „Aviatorul”. Pelicula ar urma să înfăţişeze cursul vieţii cântăreţului de la debutul în muzică până la statutul de vedetă internaţională şi decesul acestuia survenit în 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de somnifere cu doar câteva săptămâni înaintea unui planificat turneu de relansare a carierei muzicale. Nu au fost încă anunţate informaţii despre distribuţie sau o dată estimativă de lansare.

De asemenea, filmul nu va prezenta o variantă mai blândă a vieții lui Michael, acuzat de abuzuri sexuale asupra copiilor în documentarul exploziv Leaving Neverland din acest an, potrivit Deadline. Realizarea filmului nu a fost confirmată încă de compania de producţie King’s şi de fondul care administrează averea cântăreţului.

Dar un purtător de cuvânt al producătorului Graham King a confirmat proiectul pentru Variety, fără să comenteze dacă scenariul lui Logan va include acuzațile de abuz sexual ale celor doi bărbați din Leaving Neverland. Moștenitorii averii lui Michael Jackson au dat HBO în judecată și au cerut daune de 100 de milioane de dolari pentru filmul documentar, laureat anul acesta cu un premiu Emmy.

Reclamanţii au susţinut că HBO avea un contract cu Michael Jackson, semnat în 1992, pentru difuzarea concertului pe care starul l-a susţinut la Bucureşti în cadrul turneului Dangerous. Iar contractul includea o clauză care exclude denigrarea reciprocă. În plus, moştenitorii spun că nu au fost contactaţi niciodată de realizatorul documentarului pentru a li se oferi posibilitatea să răspundă acuzaţiilor.

Articole asemanatoare
michael jackson
De ce Michael Jackson purta haine mai mici la sfârșitul spectacolelor sale
michael jackson
Johnny Depp pregătește un musical „neautorizat” despre Michael Jackson
michael jackson
Dezvăluiri incredibile. Michael Jackson era „bolnav mintal”
Michael Jackson
Copiii lui Michael Jackson poartă la gât rămăşiţele fostului star pop

Comenteaza acest articol

Un film despre Michael Jackson, în pregătire

by Andreea Damian   1 min
0