Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Amazon își deschide primul salon de coafură

Compania americană va deschide un salon de coafură de înaltă tehnologie la Londra, ca parte a lansării unei secțiuni profesionale de înfrumusețare. Un loc în care viitorii clienți pot avea o previzualizare a următorului lor look.

De ceva timp, Amazon este mult mai mult decât un gigant în domeniul comerțului electronic. Grupul demonstrează în mod continuu acest lucru, lansând mereu concepte noi de magazine fizice. Cea mai recentă inovație se va deschide în curând la Londra: un salon de coafură cu un nume care poate suna familiar: Amazon Salon.

Coafor cu realitate augmentată

Salonul va folosi tehnologia de realitate augmentată, astfel încât clienții să poată arunca o privire directă asupra următoarei culori a părului, înainte de a face pasul. Cum? Datorită oglinzilor inteligente! Pe lângă testarea aspectului virtual, clienții vor putea să răsfoiască revistele de pe rafturi. Toate procedurile pentru păr (tunsoare, coafare, colorare completă) vor fi efectuate de profesioniști din salonul independent Neville Hair & Beauty. Acest nou concept propus de Amazon va fi testat mai întâi de personalul companiei americane, înainte de a fi deschis publicului, conform comunicatului de presă al companiei.

Noul concept, situat în cartierul londonez Spitalfields, se întinde pe două etaje. Toată lumea este binevenită să viziteze Amazon Salon. Cu alte cuvinte, nu este exclusiv membrilor Prime. Desigur, clienții au nevoie de un cont Amazon pentru a cumpăra produse. În acest moment, Amazon spune că nu are planuri pentru a dezvolta Amazon Salon într-un lanț complet de saloane de coafură.

Amazon Salon respectă măsurile anti Covid-19

Prețurile serviciilor nu au fost încă dezvăluite. În schimb, gigantul comerțului electronic a anunțat că va oferi o „gamă completă de servicii” . Pentru compania americană, acest loc va servi mai ales ca o vitrină pentru prezentarea de noi produse și tehnologii. Peste 10.000 de produse vor fi oferite clienților.

„Am luat măsuri pentru a crea un mediu sigur inclusiv furnizarea gratuită de măști și dezinfectant, verificarea temperaturii și reducerea numărului de persoane în salon. Panourile de separare vor împărți fiecare stație de coafură, clienții vor trebui, de asemenea, să poarte mască de protecție, iar echipamentul va fi dezinfectat după utilizare”, a declarat John Boumphrey, managerul Amazon UK.

ARTICOLE SIMILARE

Contraceptivele pentru bărbați trec testul de siguranţă și vor deveni realitate în curând

Andreea Damian

Truc beauty: Make-up futurist

realitatea

Picioarele groase feresc femeile de boli de inimă – studiu

Andreea Damian

Hasbro lansează primul Monopoly care se activează vocal și nu se folosește de numerar

realitatea

4 mituri beauty spulberate

realitatea

Unde se vede că munca este plătită jalnic – Burberry arde produsele rămase în plus

realitatea

Scrie un comentariu