Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cătălina Ponor e însărcinată cu al doilea copil. A anunțat și sexul bebelușului FOTO

Cătălina Ponor a anunțat într-o postare pe Instagram că e însărcinată cu al doilea copil. Fosta gimnastă s-a și pozat într-un decor de Crăciun alături de Bogdan Jianu, soțul ei, și de Vlad, băiețelul lor în vârstă de 11 luni.

Cătălina Ponor este din nou însărcinată, după ce în luna decembrie a anului trecut a născut un băiețel. În postarea ei a dezvăluit și sexul bebelușului, va avea încă un băiețel.

„Dumnezeu ne-a binecuvântat încă o dată, mai repede decât ne-am fi putut imagina! Familia noastră se mărește și Vlad va avea un frățior.????????????‍????‍????‍???? Suntem foarte nerăbdători să îl cunoaștem pe micuțul familiei!”, a transmis fosta gimnastă, care a și pozat însărcinată.

Într-un decor de Crăciun, Cătălina Ponor apare prima dată îmbrăcată într-o rochie albă, alături de soțul ei Bogdan Jianu și de Vlad, băiețelul lor. În următoarele poze, fosta gimnastă, soțul și băiatul au schimbat ținutele, sunt îmbrăcați în pijamale. 

Fanii imediat au reacționat la fotografiile Cătălinei Ponor: „Absolut minunați!!!! Felicitări, sarcina ușoară și zile cu veselie, sănătate și putere! ❤️ ????”, „Felicitări, sarcina ușoară și multă sănătate ????????❤️”, „Felicitări și sarcină ușoară!????”, „Sarcina ușoară și multă sănătate ❤️”.

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Big Brother te urmărește: Camerele de luat vederi cu recunoaștere facială îi scandalizează pe orășeni

Andreea Damian

De ce rochia de mireasă a lui Grace Kelly încă inspiră viitoarele mirese și după 64 de ani

Andreea Damian

Laura Cosoi, nostalgică după alte vremuri

Tabu Tabu

Regina Elisabeta a II-a, 67 de ani de la încoronare

Andreea Damian

Mara Wilson din „Matilda”, mărturisiri dureroase despre lupta cu depresia

Andreea Damian

Doru Todoruţ de la Deepcentral, probleme cu fosta soție

Tabu Tabu

Scrie un comentariu