Tabu
PEOPLESlider

Cine va avea grijă de fiica Ronei Hartner și unde va locui tânăra, după moartea artistei

Moartea Ronei Hartner a lăsat un gol imens în lumea artistică. Dar cea care suferă cel mai mult este fiica sa, în vârstă de 15 ani. Adolescenta, rămasă acum orfană de mamă, i-a fost alături artistei până în ultima clipă.

Sora regretatei actrițe, Rinda Hartner, a oferit asigurări cu privire la viitorul adolescentei. Într-un interviu acordat Click!, Rinda Hartner a împărtășit cum s-au desfășurat ultimele clipe din viața Ronei și în ce fel a decis familia să se ocupe de fiica acesteia:

„Suferința ei era calmată de medicamente, era liniștită. Ieri dimineață după ce au venit asistentele să îi schimbe medicamentele și să vadă dacă e bine, eu m-am dus să iau o cafea, ea știa că sunt acolo și i-am zis: „Așteaptă-mă”. Am stat de vorbă cu ea și la un moment dat am văzut-o că a zâmbit și i s-a luminat fața. Am întrebat-o pe cine vede de se bucură așa, iar în momentul acela a plecat cu zâmbetul pe buze!”, a povestit Rinda Hartner

Sora Ronei a confirmat că familia, inclusiv fostul soț al artistei, Rocco Sedano, va avea grijă de fiica sa.

„Rona a făcut tot ceea ce a făcut pentru fata ei. Noi o să ne străduim să o acompaniem în perioada asta dificilă și mai ales după ce o să se termine și înmormântarea atunci știm că vor ieși emoțiile la suprafață dar o să fim alături de ea. Fata vrea să rămână aici, în Franța, unde s-a născut și are prieteni…”, a adăugat ea.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Aquatique, cea mai buna apa minerala plata pentru sugari si copii mici

realitatea

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, renunţă la social media. Care e motivul

Andreea Damian

Aurarii de la Versailles

Ciocîrlan

Iulia Vântur, experiențe extraordinare la ferma din India

Tabu Tabu

Kevin Spacey a fost pus sub acuzare pentru agresiune sexuală. Cum a pledat actorul

Andreea Damian

Katy Perry este însărcinată cu primul ei copil

Andreea Damian

Scrie un comentariu