Tabu
Image default
PEOPLESlider

De ce nu consumă Irina Loghin carne de porc de Crăciun

De ani buni, Irina Loghin a adoptat o dietă fără carne. Pe lângă dieta fără carne, Irina Loghin face multă mişcare şi spune că a găsit regimul sănătos cu care se simte foarte bine și în formă.

„În sufletul meu, mă simt ca la 20 de ani. Dieta vegetariană mă întinereşte şi fizic, şi sufleteşte. Nu aş renunta la acest mod de viaţă pentru nimic în lume”, mărturiseşte Irina Loghin.

Interpreta de muzică populară a declarat în mai multe interviuri că pentru această zi gătește mâncăruri cu carne de porc, însă ea nu consumă deloc. Vedeta spune că mănâncă multe legume, salate de crudități, tot felul de preperate fără carne, dar face și sarmale de pește.

„Fructe, legume şi cereale – asta e scara mea de hrană. Şi un vegetal din avocado. Este destul de dificil, dar eu îl prefer”, mărturisea îndrăgita artistă de muzică populară Irina Loghin la un post de televiziune.

În fiecare an în seara de Ajun pune pe masă plăcintă cu mere, cu multă scorțișoară. Interpreta spune că are o rețetă diferită de plăcinte cu mere.

„Eu fac în seara de Crăciun plăcintă cu mere, pun foarte mult măr, mărul îl las întreg, îl tai în feliuțe și îl dau cu puțină miere și în pun între blat. Merele acelea sunt caramelizate”, a mai spus interpreta.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cum a devenit Kendall Jenner „sfânta” literaturii alternative

realitatea

Covid-19: acest nou simptom ar putea fi asociat cu varianta Delta

Andreea Damian

Adda revine pe scenă! Ce a anunțat artista

Andreea Damian

Aerul poluat ridică riscul de avort cu 50% – studiu

Andreea Damian

Anunțul făcut de Antonia și Alex Velea! Fanii lor sunt în extaz

Andreea Damian

Începe Survivor România. Cum se numesc echipele și cine sunt concurenții

Andreea Damian

Scrie un comentariu