Tabu
Image default
PEOPLESlider

Andra a împodobit bradul în familie și a stârnit un val de reacții neașteptate

Andra a stârnit un nou val de reacții cu un gest controversat.

Profitând de faptul că iarna a pus stăpânire pe cea mai mare parte a României, Andra, împreună cu copiii Eva și David au împodobit deja bradul de Crăciun, iar momentul a fost postat sub formă de video pe TikTok, unde au apărut din nou reacții de toate felurile.

Astfel, mulți fani au felicitat-o pe Andra pentru atmosfera frumoasă pe care o are în familie, în timp ce unii au considerat că trebuie să-i reamintească că este prea devreme pentru împodibirea bradului.

„Foarte frumos, dar nu-i prea devreme?”, „Niciodată nu e prea devreme pentru împodobirea bradului”, „Bradul se face în ajun”, au fost doar câteva dintre comentariile de pe TikTok.

Săptămâna trecută, 50.000 de oameni au intonat, alături de celebra artistă, „Deșteaptă-te, române!”, a cărei interpretare a fost impresionantă, Andra a fost intens criticată pe rețelele sociale, mulți români reproșându-i că la un moment dat a uitat versurile.

Deși majoritatea internauților au felicitat-o pentru interpretarea sa, au existat și guri rele. „Se vede că te-a șlefuit Costi Ioniță, astfel nu ai fi stâlcit imnul zicând „croiește-ți altă soartă””, a comentat o persoană.

Andra nu a trecut cu vederea replica răutăcioasă. „Am cântat varianta oficială! Te invit să cauți imnul pentru a te convinge! Apoi poți reveni cu scuze, dacă nu e prea mult”, a fost răspunsul vedetei.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Însărcinată la 70 de ani. Cum arată femeia care ar putea stabili un record mondial

Andreea Damian

Un nou serviciu de streaming în România, din 2022

Andreea Damian

Summer body | De ce ar trebui să renunțăm la acest concept

Andreea Damian

Joker și Roman Polanski au câștigat la festivalul de la Veneția

realitatea

Michael Jackson ar fi împlinit astăzi 60 de ani

Andreea Damian

Emoții pentru Dana Rogoz în prima vacanță în 4 cu rulota

Tabu Tabu

Scrie un comentariu