Home > Vedete > Dua Lipa este preferata tuturor la Brit Awards 2018

Dua Lipa este preferata tuturor la Brit Awards 2018

Dua Lipa cea mai ascultată artistă britanică în 2017, a obținut cinci nominalizări la Brit Awards 2018 pentru “Cea mai bună artistă britanică”, “Cel mai bun debut britanic”, “Cel mai bun single britanic”, “Cel mai bun videoclip britanic” (pentru piesa “New Rules” și “Albumul britanic al anului” (pentru „Dua Lipa”).

Dua Lipa are doar 22 de ani şi este deja comparată cu Rihanna sau Lana Del Ray.

Dua Lipa este de origine albaneză şi s-a născut la Kosovo unde a copilărit de altfel. Este foarte modestă şi declara anul trecut că nu ştie să facă nimic altceva decât să cânte, asta e viaţa ei. S-a lansat pe youtube unde a cântat coveruri după Christina Aguilera şi Nellz Furtado, a fost descoperită de cei de la Warner Bros cu care a semnat un contract în 2015. Primul ei album a fost lansat anul trecut.

Următorul pe lista preferaţilor este Ed Sheeran cu patru nominalizări.  La categoria “Cea mai bună cântăreaţă britanică”, Dua Lipa este nominalizată alături de Jessie Ware, Kate Tempest, Laura Marling şi Paloma Faith. La categoria masculină echivalentă, Sheeran se confruntă cu fostul lider al trupei Oasis, Liam Gallagher, Stormzy, Loyle Carner şi Rag’N’Bone Man.

Ceremonia de decernare a premiilor Brit Awards 2018 va avea loc miercuri (21 februarie), la O2 Arena, din Londra. Gazda show-ului va fi actorul și comediantul britanic Jack Whitehall.

Articole asemanatoare
dua lipa
Dua Lipa demonstrează că hamurile arată cool și pe o femeie
Dua Lipa îngrozită după ce fanii ei au fost târâți afară de la un concert din Shanghai
Dua Lipa va cânta în noul film din seria James Bond
dua lipa
Dua Lipa va face show în finala UEFA Champions League

Comenteaza acest articol

Dua Lipa este preferata tuturor la Brit Awards 2018

by Dora Constantinovici   1 min
0