Tabu
PEOPLE

Dua Lipa este preferata tuturor la Brit Awards 2018

Dua Lipa cea mai ascultată artistă britanică în 2017, a obținut cinci nominalizări la Brit Awards 2018 pentru “Cea mai bună artistă britanică”, “Cel mai bun debut britanic”, “Cel mai bun single britanic”, “Cel mai bun videoclip britanic” (pentru piesa “New Rules” și “Albumul britanic al anului” (pentru „Dua Lipa”).

Dua Lipa are doar 22 de ani şi este deja comparată cu Rihanna sau Lana Del Ray.

Dua Lipa este de origine albaneză şi s-a născut la Kosovo unde a copilărit de altfel. Este foarte modestă şi declara anul trecut că nu ştie să facă nimic altceva decât să cânte, asta e viaţa ei. S-a lansat pe youtube unde a cântat coveruri după Christina Aguilera şi Nellz Furtado, a fost descoperită de cei de la Warner Bros cu care a semnat un contract în 2015. Primul ei album a fost lansat anul trecut.

Următorul pe lista preferaţilor este Ed Sheeran cu patru nominalizări.  La categoria “Cea mai bună cântăreaţă britanică”, Dua Lipa este nominalizată alături de Jessie Ware, Kate Tempest, Laura Marling şi Paloma Faith. La categoria masculină echivalentă, Sheeran se confruntă cu fostul lider al trupei Oasis, Liam Gallagher, Stormzy, Loyle Carner şi Rag’N’Bone Man.

Ceremonia de decernare a premiilor Brit Awards 2018 va avea loc miercuri (21 februarie), la O2 Arena, din Londra. Gazda show-ului va fi actorul și comediantul britanic Jack Whitehall.

ARTICOLE SIMILARE

Loredana, aniversare specială în familie

Tabu Tabu

Apelul plin de disperare al Dianei Kruger

Andreea Damian

Michael Jackson, acuzat de pedofilie într-un nou documentar

Andreea Damian

Angelina Jolie se pregătește de nuntă. Cine e misteriosul din viața ei

Andreea Damian

Actrița de la Bollywood care a creat fenomenul #MeToo în India

Andreea Damian

Modul în care Celia și-a chemat sufletul pereche în urmă cu opt ani!

Tabu Tabu

Scrie un comentariu