Home > Health > Diete > Linda Hamilton, antrenament dur cu preparatorul fizic al Serenei Williams

Linda Hamilton, antrenament dur cu preparatorul fizic al Serenei Williams

Linda Hamilton

Când Linda Hamilton a jucat în Terminator 2: Judgment Day (1991), alături de Arnold Schwarzenegger, a fost apreciată pentru puterea și forma sa fizică impresionantă. „Brațele” Lindei Hamilton au devenit un fenomen cultural după ce a interpretat-o pe Sarah Connor.

Actrița a recunoascut că s-a antrenat din greu pentru rol, lucrând 3 ore pe zi timp de șase zile pe săptămână, potrivit Entertainment Weekly. Antrenamentele au fost atât de dure, încât Linda putea ridica greutăți de 38 de kilograme.

Acum, Hamilton se întoarce la rolul care a făcut-o celebră în cel mai recent remake al lui Terminator, Terminator: Dark Fate, care are premiera pe 1 noiembrie. La 63 de ani, antrenamentele ei au fost diferite față de cele din urmă cu 28 de ani. Dar tot a trebuit să muncească din greu pentru a face față rolului din punct de vedere fizic

Linda Hamilton a dezvăluit într-un interviu pentru InStyle că s-a antrenat timp de un an cu Mackie Shilstone, o antrenoare care îi are printre clienți pe jucătoarea americană de tenis Srenea Williams și pe starul din NFL Peyton Manning. „Am ajuns să lucrez cu el pentru că Serena Williams era însărcinată. A fost o întâmplare fericită.”, a declarat vedeta.

Antrenamentele lui Hamilton au inclus ridicarea de greutăți, pilates și cross-training. Din echipa care s-a ocupat de ea au făcut parte un nutriționist, un fizioterapeut și un cardiolog. A luat suplimente și a ținut și o dietă strictă. „Nu am mâncat carbohidrați timp de un an și jumătate”, a explicat ea.

Vedeta a lucrat și cu specialist din armată, pentru a ști cum să folosească corect armele, mărturisea ea pentru publicația Extra în iulie.

Terminator: Dark Fate este cel de-al șaselea film din seria Terminator.

 

 

Articole asemanatoare
Terminator
Terminator: Dark Fate a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american dar ar putea pierde 100 mil. $
Terminator
Premiera de gală a ultimului film Terminator, anulată din cauza incendiilor de pădure
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger nu a fost prima opțiune pentru rolul Terminatorului
terminator
Primele imagini oficiale din Terminator: Dark Fate

Comenteaza acest articol

Linda Hamilton, antrenament dur cu preparatorul fizic al Serenei Williams

by Andreea Damian   1 min
0